Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Aerial Yoga yogastilart klædeyoga træning

Aerial Yoga - workshop Mary

Aerial Yoga

På denne workshop tager vi os god tid til at blive fortrolige med det bløde klæde. Du vil opleve et skønt flow, når vi gør brug af klædets bevægelighed, og samtidigt har fokus på at skabe jordforbindelse, ro og kropsbevidsthed. 

Klædet giver muligheder for at udføre positioner, der normalt ikke er mulige på yogamåtten, og den tillader en større bevægelsesfrihed og dybde i stræk og styrkeøvelser.

Aerial yoga kan være både udfordrende og sjovt. Det er en unik og spændende træningsform, der kombinerer elementer fra traditionel yoga, pilates og akrobatik. Det udføres ved hjælp af det specialdesignet klæde, der hænger ned fra loftet.

Med Aerial yoga kan du opnå en forbedret fleksibilitet, styrke, balance og kropsholdning. Det kan også hjælpe med at øge kropsbevidstheden og frigøre spændinger i musklerne.  da det giver dig mulighed for at udforske bevægelser og stillinger, der normalt ikke er tilgængelige i traditionel yoga.

Vi afslutter med en afspænding liggende i yoga-klædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn beroligende effekt.

 

Min. alder 18 år.
Påklædning: bare fødder eller strømpesokker skridsikre, løst tøj, ikke tøj med lynlås og ej heller smykker, da de kan ødelægge det bløde klæde.
Anbefales at spise let mad 2 timer inden workshop og ha din drikkedunk med.

VIGTIGT! workshoppen kan ikke tilrådes personer der: 
Over 120 kg
Gravide
Grøn stær
Forhøjet blodtryk
Nyligt opereret
Risiko for blodpropper
Epilepsi
Modtager blodfortyndende medicin
Diskusprolaps

 

Det er vigtigt at bemærke, at Aerial yoga kræver instruktion og vejledning fra mig som underviser for at sikre korrekt teknik og undgå skader.

Glæder mig til at se dig på min workshop