Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Qigong begyndere og letøvede

Qigong begyndere og letøvede

For dig der ønsker en fordybende og nydelsesfuld pause, hvor du får mulighed for at vende blikket indad, komme ud af hovedet og ned i kroppen.
Fokus vil være at opnå ro og velvære igennem udførelse af Qigong, og derved at (gen)skabe kontakt til egen krop, følelser og behov. 
Du starter præcis der hvor du er, og sammen med de andre på workshoppen når du stille og roligt videre med øvelserne, ud fra grundprincippet om at “Less is more”.

Hvad er Qigong
Qigong er mindfulness i bevægelse – og bevægelserne er nydelsesfulde. Det er langsomme kinesiske helseøvelser, der er bygget op af selve bevægelsen, åndedrættet, visualisering og energi (qi). 

Hvem kan deltage på workshoppen
Alle – uanset om du har fysiske skavanker eller ikke har prøvet Qigong eller lignende før. Vi står op i Qigong, men øvelserne kan sagtens tilrettes hvis du har behov for at sidde ned. 

Hvordan vil workshoppen foregå
Det vil være afvekslende Qigong undervisning, hvor vi kommer godt omkring med de forskellige øvelser. Vi vil lave øvelser som f.eks. kan have fokus på: afstresning, smidighed, styrke, afspænding, smertedæmpning, fordybelse, åndedræt og kropsbevidsthed. Afslutning, hvor vi beroliger vores qi, afspænder, og afslutter undervisningen en god måde.

Hvad skal du medbringe
• Løst tøj du som kan bevæge dig i
• Evt. skridsikre sokker (især til hvis du ikke bruger en yogamåtte)
• En flaske vand

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Du kan også se mere omkring Qigong og mig: Instagram Nanzie

Glæder mig til at se dig på min workshop.