Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Mindfulness i FOF

Vejen ind 2 - Meditation for begyndere

Vejen ind 2 - Meditation for begyndere

Vi vil fortsætte, hvor vi slap efter Vejen ind 1

Vejen ind 2 : Forudsætninger : Vejen ind 1 eller tilsvarende.

Med god tid sammen skabe en hjertelig atmosfære omkring det at lære flere grundlæggende trin hen imod en meditativ praksis. Vi vil hver gang have en rimelig fast rytme med meditationer, koncentrationsøvelser, energicirkulationer, øvelser med fokus på hjertets kvaliteter, krop og bevægelse, samtaler om det at meditere og om livets eksistens, som det udspiller sig for den enkelte og endelig videregivelse til sidst.

Grundmodellen er empatistjernen eller pentagrammet, som gennem 5 medfødte kompetencer stille og roligt strukturerer en meditationspraksis.
Grundmetoden er mindfulness, altså det at være nærværende og opmærksom på sit sind. 

Vi vil specifikt fortsætte med flere af de 8 energistrømme - dels øve dem vi lærte på Vejen ind 1 - Den indvendige og udvendige strøm. Dels lære Leverstrømmen og Armstrømmene.

Idéen er, at kurset kan inspirere yderligere til at få en meditativ dagligdag med et mere åbent hjerte og en eller to faste meditationer indlagt.