Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga workshop med Simon Krohn i Vejle

Yoga Workshop - Simon Krohn

Yoga Workshop - Simon Krohn

3-timers yogaworkshop med Simon Krohn.

Vi kender alle sammen følelsen af, at vejrtrækningen er anspændt og ufri. Det sker i forbindelse med stress, frygt eller anden indre uro. Det er ikke spor rart og denne måde at trække vejret forstærker den indre uro. Vi kan med andre ord let blive fanget i en uheldig måde at trække vejret på, og de fleste ved ikke, hvad de skal gøre, når det sker. 

Heldigvis er det hverken indviklet eller svært at sætte vejrtrækningen fri. Det kræver bare en smule forståelse og nogle gode, effektive teknikker. Det vil Simon give deltagerne på denne workshop. På tre timer vil han forklare, hvad det vil sige at trække vejret frit, og han vil dele sine greatest hits af teknikker til at få det til at ske i praksis. 

Workshoppen vil starte med 45 minutters teori og derefter skal vi lave en lang, rolig yogapraksis, hvor vi skal udforske de forskellige teknikker og mærke, hvordan det påvirker vores indre tilstand, når vejrtrækningen får lov til at flyde frit i kroppen. 

Workshoppen er lige egnet til yogabegyndere og yogalærere og du behøver hverken at være smidig eller stærk for at deltage.   

Medbring yogamåtte.

OBS! Simon holder også denne dag foredrag omkring hans nye bog: " Liv og Luft" Foredraget foregår samme sted kl. 17.30-19.30 og du kan læse mere og tilmelde dig her: Liv og luft - Simon Krohn

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. 1 flaske vand er inkl. i prisen. Der kan købes drikkevarer på stedet.