Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
yoga-dag Horsens

Yoga-dag Horsens modul 1

Yoga-dag Horsens modul 1

Vær med på en dejlig dag i yogaens tegn, hvor du tilmelder dig 3 forskellige timer. Dette er modul 1, som har følgende program:

  • Kl. 10.00-11.00: Hatha Yoga med Flow - Kris Andersen
  • kl. 11.30-12.30: Blid Hatha Yoga - Tina Kjær
  • kl. 12.30-13.15: Frokost Pause (salat er inkl. i prisen)
  • kl. 13.15-14.15: Aerial Restorativ Yoga - Anne Evermann

 

Beskrivelser:

Hatha Yoga med flow - Kris Andersen

En dynamisk form for yoga, der indeholder blide stræk og (mere) udfordrende styrkeøvelser. Vi fletter stillingerne sammen til flere små flows og træner balance, smidighed og opmærksomhed i kroppen og på dit åndedræt. Udover de fysiske yogaøvelser arbejder vi i klassen med en åndedrætsøvelse og til sidst en afspænding. Få renset ud i tankerne og få fornyet energi og glæde, du vil kunne mærke længe.
De fleste af stillingerne vil kunne laves i en lettere eller sværere udgave, så du behøver ikke være en super øvet yogi for at være med! 

Blid Hatha Yoga - Tina Kjær

Det er til dig der ønsker at dyrke yoga i et roligt tempo. Vi laver korte sekvenser i de stående stillinger, hvor vi træner vores balance, men størstedelen af timen foregår siddende eller liggende.
Vi arbejder hele timen igennem med, at styrker og smidiggøre vores krop med masser af blide stræk, der vil gøre din krop godt.
Vi starter altid timen med en meditation og afslutter med en guidet liggende afspænding.

 

Aerial Yoga Restorativ - Anne Evermann

Er en genopbyggende yogapraksis, hvor vi laver øvelser med et lavt hængende klæde. Klædets bevægelighed og det afspændte åndedræt skabet et beroligende flow, hvor vi nogle gange bevæger os blidt og løsner op, og andre gange overgiver kroppen til at være støttet og holdt i hvilende stillinger. Vi slutter med en guidet afspænding liggende i klædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn, beroligende effekt.

Læs om underviserne her:

Kris Andersen: 

Jeg er uddannet kropsterapeut og er pt. under uddannelse som psykoterapeut. 
Jeg har undervist i en kropsterapeutisk træningsform fra Body-SDS i 8 år nu, som er en holdtrænings form, lidt som Yoga. 
For 4 år siden tog jeg en hatha yoga uddannelse, som jeg nu kombinerer med min træning. 

 
Tina Kjær:
 
Du skal vide om mig, at jeg er vild med yoga. Jeg er også vild med at undervise i yoga og nysgerrig på alt omkring yoga.
Jeg har selv altid dyrket yoga, men har gjort det intensivt siden 2021 og har i 2022 færdig gjort en 200 timers Yoga uddannelse, hvor vi har lært at mestre undervisning i flere yogaformer Herunder bl.a. Ashtanga yoga og Hatha Yoga. 
Jeg har taget min yogauddannelse i Århus hos Ashtanga Yoga shala ved Miles Ratledge. Uddannelsen er anerkendt af det internationale forbund Yoga allicance.Jeg er drevet at nysgerrighed og lysten til at udfordre min krop og har lyst til at dele den begejstring med andre igennem undervisning. Jeg er gift med Lars og har 2 store børn på 20 år. Til daglig arbejder jeg på et salgskontor. Jeg vil glæde mig til at møde, lige netop, dig og komme på en spændende yogarejse med dig.
 

Anne Evermann:

Yoga har været del af mit liv i mere end 30 år. 
Mit udgangspunkt er åndedrættets rytme og de klassiske yogastillinger, som udføres med god tid til at justere og mærke effekten af hver enkelt øvelse. Ønsket er at øge balancen i krop og sind, mens kroppen styrkes og strækkes. Min rolle som underviser er at formidle yogaens glæder til dig med fokus på netop din krops formåen og dine ønsker om udvikling. 
Udover talrige workshops og læring fra de mange dygtige yogalærere, jeg har mødt på min vej, er jeg uddannet yogalærer fra Det Lille Yogahus i København, Unnata®Aerial Yoga teacher, Efterfødselsyogalærer, Restorativ yogalærer, samt specialiseret i Yoga for kvinder med fokus på bækkenbund, cyklus og overgangsalder.

Vi får desuden besøg af Anne Buur Studio, som forhandler yogatøj mm. Hun vil have gode tilbud på dagen.

Du kan besøge hendes hjemmeside her: Anne Buur Studio

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.