Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
yoga-dag Horsens

Yoga-dag Horsens modul 3

Yoga-dag Horsens modul 3

Vær med på en dejlig dag i yogaens tegn, hvor du tilmelder dig 3 forskellige timer. Dette er modul 3, som har følgende program:

  • Kl. 10.00-11.00: Hatha Yoga - Nina Chatelain
  • kl. 11.30-12.30:  Ansigtsyoga - Linda Jacobsen
  • kl. 12.30-13.15: Frokost Pause - (salat er inkl. i prisen) OBS! Tilmelder man sig efter den 23.08, er der ikke frokost inkluderet i prisen. 
  • kl. 13.15-14.15: Restorativ Yoga/Yoga i hvile - Karen Lauritzen

Beskrivelser:

Hatha Yoga - Nina Chatelain:

Yogaøvelser strækker og styrker dine muskler og gør dig smidigere, og giver dig en rank kropsholdning og et dybere åndedræt.  
Alle kan være med, også selvom du ikke har prøvet yoga før. Min undervisning tager udgangspunkt i at lave yoga i dit eget tempo, med en særlig fokus på
·        Hvad du kan mærke undervejs
·        At du bliver altid inviteret, ikke instrueret (fordi det er din krop og dit valg)
·        At du få altid et valg

Ansigts-Yoga - Linda Jacobsen:

På workshoppen bliver der taget kærligt hånd om dit ansigt med den naturlige metode; ansigtsyoga. Du kan gå hjem med afspændt ansigt, nakke og hals og masser af inspiration og viden om, hvordan du naturligt og aktivt kan gøre noget godt for dit ansigt.
Ansigtsyoga er øvelser, man selv kan lave, der styrker og afspænder muskler i ansigt og hals, dræner overskydende væske og affaldsstoffer og booster blodcirkulationen. Regelmæssig ansigtsyoga kan skabe reelle forandringer i ansigtet ved at komme spændinger til livs, gøre huden mere spændstig og frisk og reducere rynker.
Allervigtigst, er ansigtsyoga en tilgang, der træner dig i at mærke dit ansigt og holde af det – uanset alder. På workshoppen hører du om, hvorfor og hvordan ansigtsyoga virker, og du lærer grundlæggende teknikker og øvelser. Du får en folder med gode råd om ansigtsyoga samt adgang til en video med et fuldt træningsprogram for ansigt og hals, så du kan arbejde videre med ansigtsyoga derhjemme.

Restorativ Yoga/Yoga i hvile - Karen Lauritzen:

Alle yogaens gode effekter, men her bliver der skruet op for styrken, så du kommer endnu dybere og arbejder mere bevidst med åndedrættet, kroppen, musklerne og bindevævet.  
Har du svært ved at sove, er lidt stresset, mangler energi, har spændinger, lige været syg eller du gerne vil styrke din daglige/ugentlige yogapraksis - er Restorativ Yoga / yoga i hvile måske noget for dig. De fleste af os har fysiske og psykiske spændinger, som til sidst bliver fastlåst i bindevævet og da er det lange dybe stræk over længere tid, der kan løsne op - så kroppen og sindet bliver smidigere og stærkere.  
Øvelserne bygges op med klodser, bolstre, puder, tæpper og hvad du ellers har brug for, for at kunne ligge/sidde i dyb hvile over længere tid, typisk 5 – 10 – 15 min, til stille og blid musik.  
Restorativ Yoga / yoga i hvile er for alle i alle aldre, uanset køn og kondition.

 
Læs om underviserne her:

 

Nina Chatelain:

Jeg blev uddannet i vinyasa yoga i 1999 fra Prana Yoga Zen Centre i min hjemby Vancouver, Canada. Jeg kan selv bedst lide når stillingerne er kædet sammen i et dynamisk flow, med primær fokus på åndedrættet og kropsbevidsthed, hvor alle kan være med.  I april 2019 afsluttede jeg en ny yoga uddannelse i trauma sensitiv yoga fra Trauma Center - Justice Research Institute, Brookline, MA, USA, hvor der er særlig fokus på at genopbygge tillid og sunde relationer til dig selv.

Linda Jacobsen:

uddannet Ansigtsyoga Instruktør i Danielle Collins Metoden. Linda er desuden uddannet Pilates instruktør i Balanced Body Pilates ved Den Inteligente Krop og har undervist siden 2016.

Karen Lauritzen:

Jeg startede med at gå til Yoga i 1978 og opdagede hurtigt yogaens gode egenskaber. Bl.a. glæden ved at bruge kroppen, så den blev mere smidig og stærk - afspændingen fik mig til at falde hurtigere i søvn om aftenen og åndedrætsøvelserne gav mig et mentalt overskud og overblik i et dengang meget stresset job. Alt det gjorde, at jeg i 1992 afsluttede uddannelsen til yogalærer ved foreningen Dansk Yoga. Jeg har undervist forskellige steder både i Horsens og i en årrække i eget institut i Sønderborg. Personligt er yoga blevet en måde at leve mit liv på. Jeg har fået værktøjer, som gør, at mit liv er blevet lettere for mig at leve og det vil jeg gerne give videre til mine elever. 

 

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.