Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Aerial - styrk din krop

Aerial - styrk din krop

Styrk og træn din krop på en anderledes måde og nedsæt risikoen for smerter i lænd, ryg og nakke.

Hvad lærer du på kurset?
Du lærer at lytte til din egen krops formåen og bliver bevidst på dit sinds eventuelle bedømmelse heraf. Du vil få ro i sindet og lære at stresse af i en travl hverdag, fordi stoffet er med til at centrere dig.  Dit indre legebarn vækkes, når der gynges og stoffets muligheder viser sig. Din balanceevne opøves gennem øvelser, der styrker de små indre muskelfibre i vores core, bl.a. når du hænger med hovedet nedad.

Hvem kan deltage?
Holdet er for deltagere, som ønsker at lege, er åbne over for en alternativ tilgang til læring og som gerne vil udfordres med et uvant redskab – et stykke stof / hængekøje. Øvelserne vil være niveaudelt under træningen, så uanset hvilket niveau, du er på, kan du være med.

Hvad kommer du til at opleve gennem undervisningen?
Gennem langsom tilvænning vil du stille og roligt opøve kompetence i de forskellige øvelser og herunder vænne dig til at hænge med hovedet nedad. 

Hvad skal du medbringe?

Tag din drikkedunk med.
Påklædning: Du må IKKE have tøj på med lynlås, ligesom du IKKE må have smykker på, der kan ødelægge stoffet / hængekøjen. Jeg har selv lange tights og en t-shirt på og er barfodet.

Aerial workout kan ikke tilrådes personer, der: 
Vejer over 120 kg
Gravide
Grøn stær
Forhøjet blodtryk
Nyligt opereret
Risiko for blodpropper
Epilepsi
Modtager blodfortyndende medicin
Diskusprolaps

Glæder mig til at møde dig på mit hold. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig 😊