Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Yoga for letøvede

Yoga for letøvede

Yoga for dig, der gerne vil styrke og smidiggøre din krop, samtidig med at du får en mental pause og går derfra med mere ro i krop og sind. Dette hold er for dig, der har dyrket yoga gennem nogen tid og gerne vil udfordres på balance, styrke og fleksibilitet. Du behøver ikke være super avanceret, men du skal være åben for at lege med omvendte stillinger, armbalancer og andre mere avancerede stillinger.

Udgangspunktet i undervisningen er; at yoga skal være sjovt og udfordrende. Samtidig vil du opleve at komme helt ned i gear, få kontakt med dig selv og gå derfra i en tilstand af ro, nærvær og tilfredshed.

Undervejs i undervisningen vil du opleve, at vi i nogle stillinger bliver længe, får skabt et solidt fundament, får rettet til, og undersøger, hvad der sker i kroppen, mens vi står eller ligger der. Andre stillinger vil gøres mere dynamiske, ofte med inddragelse af åndedrættet. Mens vi i helt andre stillinger kan fokusere på en meditativ tilstand, afspænde og åbne op.

Der vil ofte være små flow i mellem stillingerne, hvor vi bevæger os fra stilling til stilling i takt med vores åndedræt. Det giver varme i kroppen og skaber en helt speciel følelse af kontakt til os selv.

Der vil løbende blive arbejdet med åndedrætsteknikker og hver gang afsluttet med en afspænding, som består af en lille meditation, hvor fokus er på, at du får lov at møde dig selv, din krop og dine tanker på en mindful måde.

Timen er bygget op som en hatha time, men finder også inspiration i andre yogastile som vinyasa, yin m.m.