Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Restorativ Yoga hos FOF i Horsens

Restorativ Yoga ugehold

Restorativ Yoga ugehold

Hvorfor skal jeg vælge Restorativ Yoga/Yoga i hvile?

Det korte svar! Fordi, det er SÅ behagelig en oplevelse!

Et restorativt yogahold byder på roligt sekvenserede og forsigtigt opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop. I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op af yogaprops såsom bolstere, tæpper og klodser. Tilpasningen i stillingerne bliver designet den enkelte deltager i hver stilling for at minimere muskelspændinger. 
Blodtrykket, hjertet og hjernen bliver herved beroliget.

Hvad gør det for mig?

Du vil bl.a. føle og opleve, hvordan stillingerne hjælper dig til at berolige sindet, skabe balance i nervesystemet, samt opleve, at du kommer i en tilstand af dyb afslappethed. De enkelte stillinger reducerer angst og stress, beroliger og plejer din følelsesmæssige krop, healer, stimulerer til bedre søvn og styrker dit immunforsvar. 

Hvordan foregår det?

Du vil igennem undervisningen være støttet i de enkelte stillinger af fx (puder, blokke, tæpper mv.) Hver stilling holdes i 5-10-15 minutter. De støttede stillinger hjælper kroppen til at finde ro og give slip på spændinger, så kroppens energier igen kan flyde frit.
Hver gang afsluttes med Savasana (afspænding). 

Hvem kan deltage?

Restorativ yoga for dig med skavanker og som trænger til afspænding, pause og ro fra hverdagen.
Max. 7 kursister på holdet.