Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Støb din egen julepynt

Støb din egen julepynt

Støb din egen julepynt eller julegaver er et kursus for dig, der gerne vil støbe i beton. Vi laver vores egne forme til at støbe i og du vil gennem de 5 mødegange blive præsenteret for flere typer beton, indfarvning af beton, samt blive præsenteret for forskellige materialer til at lave forme af - det kunne være silikone, gips, pap, plastik, latex, metal, flamingo mv. således, at du finder frem til, hvad du gerne vil arbejde videre med.

På kurset vil der være et par bundne opgaver, men ellers kan du arbejder med dine egne ideer og/eller tage udgangspunkt i nogle af mine, samt trække på min mangeårige viden med beton arbejde. Der kan støbes alt lige fra nisser, engle, juletræer, rensdyr, julekugler, juletræsophæng, adventstager, bogstøtter, pyntegaver, lysestager, vaser, fliser, dørstoppere, bordskånere, planteophæng osv. osv.

Kort sagt, er dette et kursus, hvor alle kan være med - Vi får julet, inspireret og hygget i god tid inden jul. Du bliver klædt på til at kunne arbejde videre derhjemme, så du kan nå at få alt julepynten og julegaverne i hus inden, vi rigtig når til jul ☺
Ca. en uge inden kursus start udsendes der et deltagerbrev med praktiske informationer samt en liste over, hvad du selv skal medbringe til kurset. Der må påregnes en deltagerbetaling på max 200 kr. pr. deltager, forhåbentlig mindre, som betales til underviseren på første kursusdag. Betalingen dækker bl.a. materialer til de bundne opgaver, fremvisning af eksempler på kurset samt et kompendie med ”Værd at vide, når du arbejder med Beton”. 

Det endelige beløb vil blive oplyst i deltagerbrevet. Derudover vil du også have udgifter til de materialer, du vælger at bruge under kurset.

Kurset er for alle, både nye og øvede.

Jeg vil glæde mig til at se dig.