Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Vin og bobler til jul og nytår

Vin og bobler til jul og nytår

Vin og bobler til jul og nytår

Kunne du tænke dig inspiration til menuen juleaften og nytårsaften?
Vi vil guide dig med prøvesmagninger af 4 vine og 2 bobler, som passer til klassisk dansk middag til juleaften og nytårsaften. 
Du vil lære nogle tips og tricks til, hvordan du kan parre mad og vin, om druernes egenskaber, om glassets betydning, fortællinger fra vinbønderne/områderne.

Du vil også blive overrasket undervejs.
Mindre smagsprøve af hver vin/boble er inkluderet i prisen.
Husk godt humør.

LIDT OM NATURE WINES & OS DER STÅR BAG.

Nature Wines er en online vinshop til private forbrugere og grossist til restaurationsbranchen. Vi er lokale, da vi holder til i Andkær, lidt syd for Vejle. Vi sælger rød, hvid, rose, bobler og champagne, og vi har naturligvis også alkoholfri vin og bobler
Da vi begge går op i at bevare natur og klima, har vi valgt udelukkende at handle med små producenter fra EU, der dyrker deres druer efter økologiske og bæredygtige principper – dvs. nogle med samme værdier som os. 
Vi har en ambition om at være tæt på vores kunder og knytte kunder og vinbonden tættere på hinanden. Vi vil også meget gerne arbejde tæt sammen med andre lokale virksomheder. Så vi tager gerne ud til events, arrangementer mm. Vi holder også vores egne vin- og boble smagninger.
Vi køber direkte hos vinbønderne, så der er ingen fordyrede mellemled.