Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Skab en skulptur i Make Make beton

Når man først har fået denne skønne fiberbeton i sine hænder, kan man ikke slippe det igen. Det er et fantastisk materiale med så mange muligheder. Betonen er modellerbar og har kvaliteter ligesom ler, men skal ikke brændes, hvilket betyder, at du kan arbejde i lige præcis den størrelse, du måtte ønske.

På kurset lærer du, hvordan du fremstiller din egen betonskulptur fra start til slut, enten ud fra en fast opgave eller ud fra egne ideer. Altså hvordan du arbejder med betonen, hvordan du blander, hvad du skal huske, hvad der ikke er godt at gøre osv. osv. Derudover vil du også få en introduktion til, hvordan du kan efterbehandle din skulptur / skulpturer og du får et kompendie med hjem, så du også om 3 år kan huske, hvordan du gør ☺

Har du allerede kendskab til processen, kan du vælge at arbejde selvstændigt gennem hele forløbet og blottrække på mine erfaringer. Kort sagt – Kurset er for ALLE lige meget niveau og du vil blive vejledt og klædt på til at kunne arbejde med denne skønne beton både på kurset og hjemme.

Inden kursusstart fremsendes jeg et deltagerbrev med bl.a. praktiske informationer, samt en liste over, hvad du selv skal medbringe til kurset.

Der må påregnes en deltagerbetaling på ca. 695 kr. pr. deltager, som betales til underviseren på første kursusdag. Beløbet inkluderer bl.a. flamingoplade, 18 kg beton, farvepigment, colorfix, samt kompendie.

Det endelige beløb vil blive oplyst i deltagerbrevet, da priserne pt. varierer en del. Glæder mig til at se dig

Husk drikkevarer og madpakke.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.07.2022 10:00-15:00 Nim Skole, Brædstrup Leila Althea Jensen
2 Onsdag 06.07.2022 10:00-15:00 Nim Skole, Brædstrup Leila Althea Jensen
3 Torsdag 07.07.2022 10:00-15:00 Nim Skole, Brædstrup Leila Althea Jensen

Leila Althea Jensen

Jeg er glædesspreder, idemager, skulptør, underviser og bare generelt en kreativ sjæl, der altid kan se muligheder i stort set alt!

Jeg har arbejdet med beton i over 20 år og elsker dette materiale, da det har så mange anvendelsesmuligheder. Man kan støbe alverdens ting i det og skabe de smukkeste figurer og skulpturer, hvilket er det jeg hovedsageligt selv gør i mit private virke. Kommer du på kursus hos mig, har du oftest frie hænder til, hvad du vil skabe, da jeg tror på at det at få lov at skabe noget, der giver mening for en selv også giver en bedre læring. Har du ikke nogle specifikke ideer, vil jeg altid have en konkret opgave med, du kan arbejde ud fra og på den måde tilegne dig den praktisk viden, der skal til, for at du kan få noget ud af kurset og arbejde videre derhjemme efterfølgende.
Vil du gerne se eksempler på nogle af de beton ting jeg eller nogle af mine tidligere kursister har lavet, kan du se mere på min hjemmeside eller på Facebooksiden ”Full of Life”.
Jeg glæder mig til at se dig på et af mine kurser.