Skip to content
kursus FOF

Nye Nyheder

Nye Nyheder

Vi arbejder hele tiden med nye ideer. Her finder du nogle af de sidste NYE nyheder, som vi ikke før har udbudt eller hold med en helt ny underviser eller et nyt samarbejde.

Nyt samarbejde
FOF Sydøstjylland og Klinik for fysioterapi Give har indgået samarbejde om, at udbyde forskellige former for holdtræning. Dygtige og erfarne fysioterapeuter står klar til at undervise i de gode lokaler på Østergade 3 i Give. Se alle de hold som vi udbyder i Give her nedenfor. 

Prøvetimer
Har du set at vi også tilbyder prøvetimer? Se dine muligheder her: Prøvetimer

God fornøjelse.

bevægelse

 • Gå til Yoga hos FOF
  Udendørs Yoga i Skyttehushaven
  Udendørs Yoga i Skyttehushaven
 • gravid træning gravidtræning bassintræning svømmehal graviditetstræning
  Gravid træning i varmtvandsbassin - Thyregod
  Gravid træning i varmtvandsbassin - Thyregod
 • Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke
  Restorativ Yoga Workshop Trænger du til ro og nærvær? Mange af os har en travl hverdag med mange ting at se til og knap så meget tid til at slappe af, komme ned i gear og mærke efter, hvordan vi egentlig går rundt og har det indeni. Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere.
  Restorativ Yoga Workshop
×
Gå til Yoga hos FOF

Udendørs Yoga i Skyttehushaven

nye hold i give

 • Bassintræning krop bevægelse i vand svømmehal pool holdtræning
  Bevægelse i vand for muskel og ledsmerter - Thyregod Vi udnytter vandets egenskaber til at lave nogle gode, men hensyntagende gymnastiske bevægelser, der styrker både led og muskler. Vi arbejder med bevægelses- og styrketræning i vand, da vandet reducerer kroppens vægt, er denne motionsform især velegnet for deltagere med ledsmerter, slidgigt, dårlig ryg o.l.
  Bevægelse i vand for muskel og ledsmerter - Thyregod
 • Ryg og nakke hold - Give Nakke og rygtræning hos fysioterapien i Give. Holdet er for dig der i perioder eller mere vedvarende oplever hovedpine, spændinger og ømme muskler omkring nakke og skulder og har problemer med ryggen.
  Ryg og nakke hold - Give
 • Styrk din vigtige bækkenbund - Give Træning med fokus på lænd, bækken og bækkenbund. Selv om bækkenbunden er kroppens bund, så skal den altså ikke bære vægten alene. At træne sin bækkenbund korrekt medvirker til at du lærer en bevægelseskontrol, ved at bruge og lære det samspil der er, hvor bækkenbund, mavemusker og åndedrætsmusklen skal arbejde sammen.
  Styrk din vigtige bækkenbund - Give
 • Plussize Træning - Give Ekstra fokus på at få pulsen op, få forbrændt en masse kalorier. Måske har du svært ved at komme i gang med træning, du bliver hjulpet/guidet igennem træningen, så du undgår smerter og skader.
  Plussize Træning - Give
 • Pilates i FOF
  Fysio Pilates - Give Er en træningsform, hvor der arbejdes med kroppens bindevæv, med det formål at øge bevægelighed og smidighed. Så FysioFlow er for dig, som føler sig stram og stiv, som største del af den danske befolkning.
  Fysio Pilates - Give
 • gravid træning gravidtræning bassintræning svømmehal graviditetstræning
  Gravid træning i varmtvandsbassin - Thyregod
  Gravid træning i varmtvandsbassin - Thyregod
×
Bassintræning krop bevægelse i vand svømmehal pool holdtræning

Bevægelse i vand for muskel og ledsmerter - Thyregod

Vi udnytter vandets egenskaber til at lave nogle gode, men hensyntagende gymnastiske bevægelser, der styrker både led og muskler. Vi arbejder med bevægelses- og styrketræning i vand, da vandet reducerer kroppens vægt, er denne motionsform især velegnet for deltagere med ledsmerter, slidgigt, dårlig ryg o.l.

kreative fag

personlig udvikling

sprog