Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Lærermøde

Lærermøde

Kære underviser

Velkommen til dit helt særlige lærermøde, som I år også er en temadag, så du står stærkere i en ny og omskiftelig virkelighed.

Verdenen og samfundet omkring os har forandret sig efter Corona og vi véd, at det stiller nye krav til dig som underviser og til os på kontoret.

Folkeoplysning står for fællesskab, mangfoldighed, mental sundhed, livslang læring og mange flere fantastisk værdier. Lad os værne om disse fantastiske værdier, som jo faktisk har fået meget mere værdi efter corona, men overset af mange.

Vi vil meget gerne bidrage til dig og dit store arbejde og vi er så heldige at få en super dygtig foredragsholder til at komme og kigge lidt i krystalkuglen og vi glæder os. Fælles for jer alle er nemlig, at I formidler præcis det, I hver især er gode til, uanset om det er yoga, pileflet eller sang, og vi vil få en masse input til, hvad fremtiden tænkes at have brug for.

Derudover kommer vi til at sætte fokus på nye måder at tænke folkeoplysning på, for hvad sker der, hvis vi trækker undervisningen ud i naturen?
Det tester vi af, hvor du ved din tilmelding har valgt, hvilken aktivitet du vil deltage i, så du på selve dagen er klar og deltager i præcis det, du kunne være nysgerrig på. Der er dog først-til-mølle, så vent ikke for længe med at vælge din aktivitet.

Vi slutter dagen af med en lækker 2-retters menu, og til de, der måtte ønske at overnatte og dermed forkæle sig selv lidt længere med de skønne omgivelser og god morgenmad, er der en særlig pris, som I kan booke til, se nedenfor. 

Sammen kan vi rigtig meget og jeg glæder mig til at udvikle et nyt og anderledes FOF Sydøstjylland sammen med dig.
 
Der skal lyde en særlig tak til de 5 fantastiske undervisere, som alle lyttede til min ide og med det samme sagde ja til at bidrage til vores fælles lærermøde. Tak for den positive ånd, forståelse og opbakning, jeg blev mødt af, da jeg ringede til jer. Det betyder mere, end I aner. TAK. 
 
På glædeligt gensyn på Hornstrup Kursuscenter.
 
Anne Zibrandtsen

 


 

Program:

 • 14.45 - 15.00   Ankomst og samling omkring bålet (kaffe/te og kage)
 • 15.00 - 15.10   Velkomst v/ Anne Zibrandtsen
 • 15.10 - 15.30   Oplæg om mental sundhed v/ Ivonne L. Pedersen (lærerrepræsentant)
 • 15.30 - 16.30   Selvvalgt aktivitet - alle skal vælge EN aktivitet. Se nedenfor.
 • 16.30 - 16.45   Pause
 • 16.45 - 18.00   Hvordan ser folkeoplysningen ud i fremtiden? Lars Bilde vil sammen med os tage hul på snakken om fremtiden. 
 • 18.00 - 18.30   Pause / overraskelse
 • 18.30 - 20.00   Der serveres en 2 retters middag med drikkevarer ad libitum, kaffe/te og sødt. 

   

Lars Bilde:
Mange års erfaringer som CEO i mange spændende virksomheder, transformationer, organisationer og problemstillinger - over 20 års erfaring som selvstændig samt flere bestyrelsesposter i bagkataloget, danner grundlag for Lars´ virke som leder og organisationsudvikler med fokus på bæredygtig ledelse.

Et inderligt ønske om at sætte mennesker først har altid været hans drivkraft og den røde tråd i både hans ledergerning samt i udvikling af medarbejdere. Med et optimistisk livssyn, at kunne sprede god energi i udfordrende tider og være en ærlig udfordrer, lytter og støtte. 

De senere år har Lars gjort tilføjelser til CV’et med bl.a. NLPuddannelse, Life- & Businesscoach, master i Psykologi samt en uddannelse i digitalisering på Singularity University i Sillicon Valley.

Her finder du oplægget fra Lars præsentation

  

 

Aktiviteter- du kan kun vælge EN aktivitet - efter først til mølle princippet - der er max antal på holdene):

 

Tilmelding - sådan gør du:

 • Tilmeld dig først til lærermødet ved at trykke på "Læg i kurv"
 • Har du allergier / særlige ønsker vedr. forplejning (vegetar, kylling, fisk) noteres dette i bemærkningsfeltet ifbm. tilmelding til lærermødet. 
 • Udvælg derefter den aktivitet du ønsker at deltage i (via link ovenfor) og læg den i kurven sammen med lærermødet.
 • Gennemfør tilmelding

 

Praktisk info:

Vi skal være i og omkring Hornstrup kursuscenter som ligger i det nordlige Vejle. Da vi skal være ude en stor del af dagen, skal du tage tøj og sko på efter vejret, så du kan bevæge dig ude i naturen. 

 

Overnatning er en mulighed (overnatning er for egen regning):

Det er muligt, for egen regning, at booke overnatning i enkeltværelse for kr. 835,- inkl. lækker morgenbuffet. Du skal selv booke et værelse ved at kontakte Hornstrup kursuscenter på telefon 7585 2111.