Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Wellbi træning FOF i Vejle

Find din indre power med Wellbi - Kroppens ven

Find din indre power med Wellbi - Kroppens ven

Lær din krop at kende, både dens styrker og smidighed, men også dens svagheder og stivhed. Gennem timen vil du opleve at blive mere ven med din krop og nyde det den kan uden overanstrengelse. 

Programmet er en times aktive bevægelser, hvor du styrker og smidiggør din krop. Vi har musik til undervisningen og bevidste åndedræt til nogle øvelser. Fra højt tempo og næsten maks belastning til stille tempo og ingen belastning kommer du gennem alle kroppens muskler, også de muskler du ikke bruger så ofte. Du vil blive overrasket over de simple øvelsers evne til at tone din krop og smidiggøre den. Der er ingen ekstra redskaber, blot din krop og egen styrke. 

Medbring: Det vil være en fordel med skridsikre sokker og et stor lagen, samt vand og lille håndklæde til sved.
Medbring: gerne en langærmet trøje, du kan tage på til den sidste del af undervisningen, hvor du ligger helt stille til en afspænding. 

Jeg glæder mig meget til at opleve dig blive ven med din krop og have et fristed fra en travl hverdag.