Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
dansemaraton vejle

Danse Maraton

Danse Maraton

Kan du lide at bevæge dig til noget godt musik, hvor der ikke kræves en partner?

Så kom med til en 3 timers "Maraton-dans" - der vil være små pauser undervejs.

Program for dagen:

Kl.10.00-10.45: Groove v/ Miriam

Kl. 11.00-11.45: NIA v/Tara

Kl. 12.00-12.45: Salsa v/Selvin

Beskrivelser af de forskellige aktiviteter:

GROOVE:
IF YOU CAN MOVE – YOU CAN GROOVE
GROOVE handler om at mærke musikken og lade kroppen udfolde sig på den måde, der føles rigtig for dig. Du behøver ikke have erfaring med dans - der er ingen svær koreografi, blot få simple trin til hvert nummer, som vi hver især følger og gør til vores egne. 
GROOVE kan ikke gøres forkert – JA, du læste rigtigt – det kan ikke gøres forkert! Hvis det føles rigtigt, så er det rigtigt! 
GROOVE er en effektiv træningsform, hvor vi både får trænet kroppens forskellige muskelgrupper, vi får pulsen i vejret og vi får styrket vores balance og smidighed. Vi danser til forskellige musikgenrer og prøver kræfter med forskellige stilarter. Med GROOVE kommer vi i form på en sjov og kreativ måde og vi lærer os selv og vores krop bedre at kende. Dansegulvet er dit – lad os sammen gøre hverdagen til en fest, du ikke vil hjem fra!

Det eneste, du behøver medbringe, er en flaske vand, bare fødder eller et par indendørs sko og noget tøj, du kan bevæge dig i.

NIA:

En lækker blanding af yoga, dans og kampsport, der foregår i bare tæer til unik og inspirerende musik.

SALSA:

Selvin, som oprindeligt er fra Antigua Guatemala og han har siden 2005 undervist i Salsa, Mambo, Chachacha, Merengue og bachata.Undervisningen starter med en dejlig opvarmning for hele kroppen. Herefter arbejder vi med forståelse af musik, dansens logik og lidt historie om salsa og du vil blive præsenteret for forskellige grundtrin og kombinationer. Jeg glæder mig til at lære dig de latinske rytmer. Alle kan være med. Nybegyndere/øvede. Her kan du se et klip med Selvin, som giver opvisning i Salsa pardans: Klik her