Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
dansemaraton vejle

Danse Maraton

Danse Maraton

Kan du lide at bevæge dig til noget godt musik, hvor der ikke kræves en partner?

Så kom med til en 3 timers "Maraton-dans" - der vil være små pauser undervejs.

Program for dagen:

Kl.10.00-10.50: Latin-Moves v/Anna

Kl. 11.00-11.50: Groove v/ Miriam

Kl. 12.00-13.00: Dance-Fit v/Trine (afsluttes med grundig udstræk)

Beskrivelser af de forskellige aktiviteter:

Latin-Moves: 

Latin Moves er den perfekte form for træning med fokus på rytme, dansetrin og energi. Du lærer at danse alle de populære danse til latinske rytmer f.eks cha-cha-cha, rumba, samba, bachata, jive, osv. Du bliver glad af den rytmiske musik og får sved på panden.
Latin Moves har en flydende og logisk opbygning med lette og korte dansetrin, så alle kan være med og føle sig godt tilpas.

GROOVE:
IF YOU CAN MOVE – YOU CAN GROOVE
GROOVE handler om at mærke musikken og lade kroppen udfolde sig på den måde, der føles rigtig for dig. Du behøver ikke have erfaring med dans - der er ingen svær koreografi, blot få simple trin til hvert nummer, som vi hver især følger og gør til vores egne. 
GROOVE kan ikke gøres forkert – JA, du læste rigtigt – det kan ikke gøres forkert! Hvis det føles rigtigt, så er det rigtigt! 
GROOVE er en effektiv træningsform, hvor vi både får trænet kroppens forskellige muskelgrupper, vi får pulsen i vejret og vi får styrket vores balance og smidighed. Vi danser til forskellige musikgenrer og prøver kræfter med forskellige stilarter. Med GROOVE kommer vi i form på en sjov og kreativ måde og vi lærer os selv og vores krop bedre at kende. Dansegulvet er dit – lad os sammen gøre hverdagen til en fest, du ikke vil hjem fra!

Dance-fit

Dance-Fit er for dig, der er vild med dans i alle genre. På timen kombineres forskellige stilarter i dans til en effektiv og svedig træningsform. Timen bærer præg af træning med både lav og høj intensitet og er en god all-round træning for hele kroppen. Timen byder på god musik, sjove danse-moves og er en fest fra start til slut.