Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Restorativ yoga i hvile yogastilart afspænding

Restorativ Yoga/Yoga i hvile

Restorativ Yoga/Yoga i hvile

Oplever du, at det er svært at finde balancen med en hverdag, som ofte byder på lidt af hvert? Længes du efter en stund, hvor du kan slippe spændinger og genoprette forbindelsen til din krop og sind? Måske mærker du, at din krop føles træt og tung, og at den meget nemt overbelastes. Så kan du tage på en dyb afspændende rejse i en bevægelse fra hovedet til kroppen. Her får din krop ubetinget taletid, så du fokuseret kan mærke efter.
 
Det kan du forvente: gennem nøje udvalgte yogastillinger og opstøttende props, som tæpper og puder, vil du blive guidet til en dyb følelse af fysisk og mental afslapning. Du kan styrke din bevidsthed og blive opmærksom på spændinger, du ikke aner, at du holder. Du får tid og rum til at lytte til dine egne behov og grænser. Denne yogaform er kendt for at være en måde aktivt at kommunikere med nervesystemet. Du vil derfor forlade workshoppen med værktøjer til at tackle hverdagens udfordringer med en større bevidsthed om at mærke efter og lytte til din vise krops signaler.
 
Alle kan deltage uanset alder, køn eller niveau.
 
Medbring gerne en drikkedunk, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og tage af og på, evt. et yndlingstæppe og ekstra sokker.
 
Jeg ser frem til at byde dig velkommen!