Skip to content

Kontoret holder påskeferie og er retur den 11.04.23 kl. 10.00. God påske.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yogadag hos FOF i Vejle

Yoga dag modul 2 Vejle

Yoga dag modul 2 vejle

Vær med på en dejlig dag i yogaens tegn, hvor du tilmelder dig 3 forskellige moduler. Dette er modul 2, som har følgende program:

  • Kl. 10.00-11.00: Yin Yoga - Dorthe Yamil
  • kl. 11.15-12.15: Power Yoga - Rikke Bruun Van Deurs
  • kl. 12.15-13.15: Frokost - vælg imellem følgende og påfør nr. i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Skriver du ikke noget, vælger vi for dig!
  1. Rugbolle med avocado og falaffelspread
  2. Rugbolle med tun (ingen allergener)
  3. Kyllinge-karry sandwich
  • kl. 13.15-14.15: Hatha Yoga - Marie Greve

Vi får desuden besøg af Anne Buur Studio, som forhandler yogatøj mm. Hun vil have gode tilbud på dagen. Du kan besøge hendes hjemmeside her: Anne Buur Studio

 

Beskrivelser:

Yin Yoga

I Yin yoga arbejder vi med at spænde af, give efter og smidiggøre bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop. Stillingerne er liggende og siddende stræk, som holdes i 3-5 minutter. Strækkene tilpasses den enkeltes krop og i Yin yoga handler det om at give musklerne fri og skabe plads og ro i både krop og sind. Yin yoga giver dig mulighed for at sænke tempoet, fordybe dig og være stille, nærværende og reflekterende. Åndedrættet bruges aktivt til at give slip på spændinger og skabe fri strøm af energi til alle dele af din krop.

 

Power Yoga

Power yoga fokuserer bl.a. på udholdenhed, styrke, balancetræning og kropskontrol, som opnås ved at styrke dine muskler og led samt smidighed og balanceevne. Vores Power Yoga er øvelser, som træner din udholdenhed samt øvelser, som øger din smidighed og styrker dine muskler. Det er dermed den perfekte stilart til dig, som både elsker yogaens blide træningsform blandet med en mere intensiv styrketræning.

Hatha Yoga

Vi arbejder med basis øvelser, herunder opvarmning af led, åndedrætsteknikker og klassiske yogastillinger (siddende, stående og liggende) inklusiv balanceøvelser. For at hjælpe dig bedst muligt i stillingerne bruger vi hjælpemidler som: blokke, bælter, puder og tæpper. Vi afslutter af med en afspænding, som nærer både krop, sind og sjæl.