Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yogadag hos FOF i Vejle

Yoga dag modul 2 Vejle

Yoga dag modul 2 vejle

Vær med på en dejlig dag i yogaens tegn, hvor du tilmelder dig 3 forskellige moduler. Dette er modul 2, som har følgende program:

  • Kl. 10.00-11.00: Hatha Yoga med fokus på åndedrættet - Marie Greve
  • kl. 11.15-12.15: Body SDS & Yoga - Kris Andersen
  • kl. 12.15-13.15: Frokost-pause: Medbring selv og nyd din frokost i vores lokaler eller køb din frokost i Paladspassagen i stue-etagen.
  • kl. 13.15-14.15: Restorativ Yoga/Yoga i hvile - Anne Marie Kanstrup
 
 

Beskrivelser:

Hatha Yoga med fokus på åndedrættet:

Vi ved alle sammen, at vejrtrækningen og kvaliteten heraf er fundamental for vores velbefindende. Vi lever i en tid, hvor mange har haft stress og en indre uro. Vi kan bruge vores vejrtrækning til at dæmpe denne uro. Hvad sker der, når vi trækker vejret langsomt og dybt?
I yoga anvender vi forskellige vejrtrækningsteknikker til at skabe ro i krop og sind - vi kan bruge åndedrættet som et anker, der forbinder os til nuet, så vi giver slip på tankerne og eventuelle spændinger.
I denne time præsenteres du for flere klassiske yoga-åndedræt, hvoraf vi anvender nogle af dem i de fysiske yogastillinger. Vi skal bl.a. arbejde med Ujjayi, åndedrættet og Nadi Shodhana (Vekselåndedrættet). Vi starter med blide bevægelser for vores led og bindevæv og fortsætter med flow (sol-hilsner) samt klassiske yoga stillinger. Vores fokus vil være på vejrtrækningen i bevægelsen.

 

Body SDS: 

Strukturen fra Body-SDS, er meget systematisk og grundig. I træningen gennemarbejdes alle led-grupper, muskelgrupper og organer igennem.
Træningen er enormt forebyggende, smidiggørende og styrkende for din krop. Undervejs i træningen vil der være øvelser fra yogaen, som vil smidiggørende dine muskler, så du går fra timen med ny energi.
Alle kan være med og du skal være hjertelig velkommen.
Træningen er i sær velegnet hvis du har en gammel skade, hælspore, nakkesmerter, eller andre skavanker. Det er vigtigt for mig igennem min træning at inspirere dig, så du får ro i krop og sind.
 
 

Restorativ Yoga/Yoga i hvile:

Med restorativ yoga har du mulighed for at lande blidt i din krop gennem blide og hensyntagende stræk. Det er en yoga-praksis, som har fokus på at bringe nervesystemet i ro, få genopbygget kroppen og bragt sindet til hvile. Stillingerne holdes i 10-15 minutter og yogaformen kaldes derfor også meditativ. Da de dybe stræk holdes over længere tid, vil din krop blive understøttet og holdt af puder og tæpper.
Alle uanset alder, niveau og erfaring med yoga kan deltage.
Mød gerne op i behageligt tøj, som du kan tage af og på, da vi vil begynde med lidt bevægelse og siden bevæge os over i den hvilende yoga.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.