Skip to content

Kontoret holder påskeferie og er retur den 11.04.23 kl. 10.00. God påske.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yogadag hos FOF i Vejle

Yoga dag modul 3 Vejle

Yoga dag modul 3 Vejle

Vær med på en dejlig dag i yogaens tegn, hvor du tilmelder dig 3 forskellige moduler. Dette er modul 3, som har følgende program:

  • Kl. 10.00-11.00: Blid Hatha - Karin Graulund Attermann
  • kl. 11.15-12.15: Hatha Flow - Marie Greve
  • kl. 12.15-13.15: Frokost - vælg imellem følgende og påfør nr. i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Skriver du ikke noget, vælger vi for dig!
  1. Rugbolle med avocado og falaffelspread
  2. Rugbolle med tun (ingen allergener)
  3. Kyllinge-karry sandwich
  • kl. 13.15-14.15: Yin Yoga - Rikke Bruun Van Deurs

Vi får desuden besøg af Anne Buur Studio, som forhandler yogatøj mm. Hun vil have gode tilbud på dagen. Du kan besøge hendes hjemmeside her: Anne Buur Studio

 

Beskrivelser:

Blid Hatha Yoga

Hatha Yoga indeholder dynamiske stående, siddende og liggende stillinger, der forbinder krop og sind gennem åndedrættet. 
For at komme helt ind i stilheden bruger vi det meget rolige åndedræt, og yogaøvelserne bliver tilsvarende praktiseret meget langsomt. 
Alle kan være med.

Hatha Flow

En dynamisk form for yoga, der indeholder blide stræk og udfordrende styrkeøvelser. Vi fletter stillingerne sammen til et dejligt flow og træner balance, smidighed og opmærksomhed i kroppen og på dit åndedræt. Udover de fysiske yogaøvelser arbejder vi i klassen med åndedrætsteknik, siddende meditation og til sidst en dejlig afspænding. Få renset ud i tankerne og få fornyet energi og glæde, du vil kunne mærke længe.

Yin Yoga 

Yin Yoga er stille. Der arbejdes med lange stræk, dvs. når du er kommet ind i den stilling, du skal arbejde med, bliver du i stillingen fra 2 – 10 minutter. 
Yin Yoga er vores praksis i forhold til bindevævet – vores bløde skelet, som er et af vores største sanseorganer. Åndedrættet indgår som en naturlig del af øvelserne.