Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yogadag hos FOF i Vejle

Yoga dag modul 3 Vejle

Yoga dag modul 3 Vejle

Vær med på en dejlig dag i yogaens tegn, hvor du tilmelder dig 3 forskellige moduler. Dette er modul 3, som har følgende program:

  • Kl. 10.00-11.00: Power Yoga - Mary Pedersen
  • Kl. 11.15-12.15: Yoga & Ayurveda for den gode fordøjelse - Marie Greve
     
  • Kl. 12.15-13.15: Frokost-pause - Medbring selv og nyd din frokost i vores lokaler eller køb din frokost i Paladspassagen i stue-etagen.
  • Kl. 13.15-14.15: Blid Yoga - Karin Attermann
 

Beskrivelser:

Power Yoga:

Her kombinerer vi øvelser fra traditionel yoga med fitnessaspekter for at skabe en mere fysisk og udfordrende træningsoplevelse. Vi fokuserer på styrke, smidighed og kropskontrol gennem dynamiske yogasekvenser. Fitness yoga kan forbedre både fleksibilitet og kropsstyrke samtidig med at den fremmer indre balance. Alle kan være med uanset erfaring med yoga og uanset hvilken form du og din krop er i.

Yoga & Ayurveda: 

De fleste kender yogaen og flere og flere i vesten får øjnene op for ayurveda, som betyder "Science of Life". Ayurveda er et mere end 5000 år gammelt sundhedssystem fra Indien, der fokuserer på at styrke menneskets naturlige modstandskraft ved hjælp af kost, livsstil, urter, krydderier, massage, olier, yoga og meditation. Et vigtigt fokuspunkt indenfor ayurveda er fordøjelsen (agni) og vigtigheden af en god fordøjelse i forhold til vores generelle velbefindende. I denne time sætter vi fokus på "Den gode fordøjelse" gennem bevægelse (yoga) i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Marie deler desuden ud af sin viden om ayurveda, og du vil få konkrete hverdagsråd til at balancere fordøjelsen. 

Blid Yoga:

Blid yoga er en langsom, meditativ yoga, som udføres i et roligt tempo. 
Gennem blide bevægelser, stræk og stillinger forløses spændinger i kroppen. Der er god tid til at finde ind i den enkelte øvelse med mulighed for at lytte til din krop og tilpasse øvelsen til dit niveau. 
Vi træner smidighed og fleksibilitet, og du guides til nærvær og ro. Der kan indgå åndedrætsøvelser, små meditationer samt afspænding i undervisningen.
Blid yoga er en yogaform, hvor alle kan være med – uanset om du er begynder eller har erfaring med yoga.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.