Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga, saunagus og havdyp Tirsbæk, Vejle

Yoga, Saunagus og Havbad

Yoga, Saunagus og Havbad

Kom og nyd nogle timer med afslapning og velvære hos FOF i Vejle! Vi har sammensat et unikt program, der kombinerer den skønne yoga med en forfriskende oplevelse i saunaen og havet. OBS. Kun 10 pladser.

Vi starter med 90 minutters rolig yoga, hvor du vil blive guidet gennem blide flows og strækøvelser, samt åndedrætsøvelser, som er gode at bruge til netop vinterbadning.

Yoga er kendt for at skabe balance mellem krop og sind og give øget fleksibilitet, styrke og indre ro. Du vil få mulighed for at udforske din krop og dykke ned i øjeblikkets fred og harmoni.

Efter yogaen kører vi til Tirsbæk saunaen. Har du ikke bil, kan du køre med Trine derud. Saunagus er en unik finsk saunaoplevelse, hvor der bruges skønne olier til at intensivere saunaens effekt på kroppen og sindet. Du vil opleve en dyb og afslappende følelse af velvære. 

For dem, der tør, vil der også være mulighed for et friskt havdyp i det forfriskende havvand. At komme i havet efter en saunaoplevelse er en utrolig opkvikkende og forfriskende oplevelse, der vil give dig en følelse af ro, fornyet energi og styrke.

Dette kursus er for alle voksne, uanset erfaring og niveau. Der vil være en tryg og afslappet atmosfære, hvor alle kan nyde godt af yogaens og saunagusens gavnlige virkninger. Tag en ven eller familiemedlem med og få en uforglemmelig dag med forkælelse og selvpleje. Vi bruger badetøj i saunaen og sidder på eget håndklæde.

Tilmeld dig hos FOF i Vejle og bliv guidet ind i en verden af harmoni, afslapning og velvære. Du vil gå hjem med et fornyet sind, en afslappet krop og en oplevelse, der vil sætte sig i dit hjerte i lang tid fremover. 

(Badning er på eget ansvar og deres tages forbehold for rødt flag på stranden)