Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Mindfulness i FOF

Yoga og mindfulness - Hensyntagende

Yoga og mindfulness - Hensyntagende

I det gamle Indien siges det, at yogaen blev introduceret for at åbne energistrømmene i kroppen, således at man blev i stand til at få dybere
introduktioner til egentlig meditation. Jeg ønsker at min yoga-undervisning giver en introduktion til vores meditative univers, både i øvelser og afspænding.

Vi vil i samarbejde finde frem til de øvelser, der smidiggør dine led og muskler, uden at du lider overlast på nogen måde. Vi vil bruge øvelser fra den klassiske yoga med forskellige hensyntagende variationer.

Derudover vil vi krydre med Qigong, der er den kinesiske pendant til yoga. Vi vil under og mellem yoga- og qigong-øvelserne arbejde dybt med åndedræts- og energiøvelser samt afspænding og meditativ fordybelse.

Vi afslutter alle sessioner med en længere dybdeafspænding, der leder hen mod meditation. 

Hensyntagende undervisning max 7 kursister på holdet.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.