Skip to content

HJEMMESIDEN SKAL OPDATERES, DERFOR KAN DU IKKE TILMELDE DIG FRA OG MED 28. SEPTEMBER TIL OG MED 2. OKTOBER KL. 05.00. VI BEKLAGER ULEJLIGHEDEN. SEND GERNE EN MAIL MED DIT ØNSKE OM HOLD / FOREDRAG, SÅ VENDER VI TILBAGE TIL DIG I NÆSTE UGE.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yin Yoga mod Stress FOF Vejle

Yinyoga mod stress - Hensyntagende

Yinyoga mod stress - Hensyntagende

Yin er den blide yogaform, som gennem lange, dybe stræk kan give ro og modvirke angst, stress, bekymringer og spændinger i krop og sind.

Yin yoga tilbyder et terapeutisk modsvar til et hektisk hverdagsliv, og du får her mulighed for at vende opmærksomheden ind og nære den rolige, stille og opmærksomme del af dig selv.

Igennem halvanden time strækker og smidiggør vi dine muskler og dit bindevæv og laver øvelser for åndedrættet og balancen, mens vi giver hjernen fri fra præstationer og forventninger. Timen afsluttes med afspænding og guidet meditation. 

Yoga handler ikke om at have en smidig krop, og du skal ikke ’kunne noget’ for at deltage på dette hold. Jeg hjælper dig og støtter dig, og du bliver mødt lige der, hvor du er. 

Glæder mig til at se dig på mit hold 🌸

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.