Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Pilates hos FOF I vejle

Yogalates

Få trænet din krop samtidig med at du finder ro og balance. 
Yogalates kombinerer det bedste fra to verdener: den flydende bevægelse og åndedrætsbevidstheden fra yogaen, sammen med den intense kerne- og styrketræning fra pilates.

Vi laver øvelser, der har fokus på at øge din fleksibilitet og balance, og Yogalates vil hjælpe dig med at forbedre din holdning, øge din styrke og smidighed.

Jeg vil guide dig gennem hver time med fuld opmærksomhed. Uanset om du er nybegynder eller erfaren udøver, tilpasser vi øvelser, så de passer til dit niveau og dine behov. Kom og vær med 😊 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 08:30-09:45 FOF Vejle (Vinding) Mary Pedersen
2 Mandag 02.09.2024 08:30-09:45 FOF Vejle (Vinding) Mary Pedersen
3 Mandag 09.09.2024 08:30-09:45 FOF Vejle (Vinding) Mary Pedersen
Se alle Se færre
Mary Pedersen

Mary Pedersen

Siden 2003, hvor jeg boede i Indien, har yoga været en del af mit liv. Jeg er uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Yin yoga og Aerial Yoga. Herudover er jeg også certificeret som Mindfulness instruktør. Mad har min store interesse, så jeg glæder mig meget til at tage hul på at undervise i det.

Jeg glæder mig til at møde og undervise dig på mine hold🌸.