Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Snurretoppen - kunstskole for udviklingshæmmede

ER DU UDVIKLINGSHÆMMET OG VILD MED FARVER, FANTASI OG LEG?

Snurretoppen er en del af FOF Sydøstjylland. Undervisningen på “Snurretoppen” er tilpasset udviklingshæmmede. Den er enkel og konkret.

Vi illustrerer opgaverne med eksempler og inspirationsmateriale, det kan være kunstbøger, film eller konkrete eksempler lavet til emnet. Meget foregår på den enkelte elevs plads, hvor forholdet mellem lærer og elev er det bærende element for indlæringen.

Skolen underviser i de klassiske kunstneriske discipliner: Maleri, tegning, grafik og skulptur. Vi angriber dem på mange forskellige vinkler og forsøger at gøre det legende element til en levende del af arbejdet.

Hen over året tager vi på mange kunstbesøg rundt omkring i Danmark. To gange om året tager vi på studietur, hvor vi og får inspiration og styrker sammenholdet. Indtil videre har vi været i Holland, Berlin, Hamborg, Rom, Barcelona, København, Århus og Odense.

Læs meget mere om Snurretoppen her:  Snurretoppen