Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Snurretoppen - kunstskole for udviklingshæmmede

ER DU UDVIKLINGSHÆMMET OG VILD MED FARVER, FANTASI OG LEG?

Snurretoppen er en del af FOF Sydøstjylland. Undervisningen på “Snurretoppen” er tilpasset udviklingshæmmede. Den er enkel og konkret.

Vi illustrerer opgaverne med eksempler og inspirationsmateriale, det kan være kunstbøger, film eller konkrete eksempler lavet til emnet. Meget foregår på den enkelte elevs plads, hvor forholdet mellem lærer og elev er det bærende element for indlæringen.

Skolen underviser i de klassiske kunstneriske discipliner: Maleri, tegning, grafik og skulptur. Vi angriber dem på mange forskellige vinkler og forsøger at gøre det legende element til en levende del af arbejdet.

Hen over året tager vi på mange kunstbesøg rundt omkring i Danmark. To gange om året tager vi på studietur, hvor vi og får inspiration og styrker sammenholdet. Indtil videre har vi været i Holland, Berlin, Hamborg, Rom, Barcelona, København, Århus og Odense.

Læs meget mere om Snurretoppen her:  Snurretoppen