Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding

Tak fordi du har valgt et kursus eller foredrag hos FOF.
Har du fået valgt alle de ønskede kurser og foredrag, kan du nu klikke dig videre via knappen fortsæt. Hvis der er venteliste på holdet, bliver din tilmelding registreret på ventelisten. Vi vil kontakte dig, hvis vi finder en plads til dig på et senere tidspunkt.

Bemærk venligst, at foredrag og koncerter er bindende tilmelding og tilbagebetales ikke.

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Salgs- og leveringsbetingelser


  Fortrydelse:

  Framelding på hold kan ske indtil 10 dage før kursusstart. Det indbetalte beløb vil da blive tilbagebetalt, med fradrag af 100 kr. i administrationsgebyr. Herefter er framelding på hold ikke mulig. Foredrag, koncerter, ture og rejser er bindende og tilbagebetales ikke. Skulle vi mod forventning være nødt til at aflyse hold, foredrag, koncerter, ture eller rejser, tilbagebetaler vi naturligvis det fulde beløb.

  Force majeure:
  Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. Det kan f.eks. være, hvis et bassin lukkes på grund af forurening eller lokaler, der lukkes som følge af skybrud, pludselig opståede ændringer i lovgivning og andet der kommer ind under force majeure. I tilfælde af force majeure, vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb.


  Oplysning om klagemuligheder:
  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hhv@fof.dk 
 • Betingelser for venteliste


  Hvis det fremgår, at der er venteliste på holdet, kan du tilmelde dig her på siden eller ringe til os på 7625 8988, så registrerer vi din tilmelding manuelt. Hvis der bliver plads på holdet, modtager du en bekræftelse på mail med betalingsid. til netbank.
  Bemærk venligst, at foredrag er bindende og tilbagebetales ikke.
 • Når du køber en rejse

  Når du køber en rejse eller vil starte med at betale depositum i stedet for den fulde pris på rejsen, skal feltet foroven sættes flueben i.
  HUSK, at du på en af de næste sider skal vælge den pris du vil betale. Ellers vil den rigtige pris ikke blive registreret.

 • Kontakt os


  FOF Sydøstjylland    Tlf.:  76 25 89 88    Mail: soj@fof.dk

  Administrationens åbningstider: 

  Mandag  10.00-15.00 

  Tirsdag   10.00-15.00 

  Onsdag   10.00-15.00 

  Torsdag  10.00-15.00 

  Fredag    lukket