Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Skandinaviens største økologiske landbrug

Kom med bag facaden og bliv klogere på Skandinaviens største økologiske landbrug

Axel Månsson A/S er en af de mest innovative producenter af økologiske grøntsager og økologiske æg i Skandinavien. Med et konstant fokus på jorden, planterne og dyrevelfærden har Axel Månsson produceret grøntsager og æg i mere end 40 år. Axel Månsson har øje for morgendagens behov og virksomheden udvikler sig konstant. Sortimentet udvides løbende, efterhånden som markedet efterspørger produkterne.

Axel Månsson har en vision om at blive selvforsynende med næringsstoffer for at slutte den økologiske cyklus. Et økologisk biogasanlæg omdanner derfor forskellige biomasser til grøn gas, og anlægget. Den afgassede biomasse bruges som værdifuld gødning til grøntsagerne. Bæredygtighed er i fokus i alle led i produktionen. Den nyeste teknologi er i brug, eksempelvis indenfor ukrudtsbekæmpelse og i grønsagspakkeriet. Der benyttes monitering og analyser, som sikrer effektiv udnyttelse af de tilførte ressourcer, samt fuld sporbarhed. Vi bestræber os konstant på at sikre vores kunder friske kvalitetsprodukter, som er produceret under størst mulig hensyntagen til miljø og klima i alle led.

Dorrit Andersen tager dig først med på en spændende fortælling for dernæst at vise dig rundt på gården og markerne. 

Max. 40 deltagere pr. besøg.
Min.20 deltagere for, at besøget gennemføres. 

FROKOST:
Vi slutter besøget med en lækker budda bowl, som Anette har forberedt til os i køkkenet. Vi spiser samlet i den hyggelige cafe.
Frokost er inkl. i prisen. Drikkevarer er for egen regning. 

Til sidst er der fri leg i gårdbutikken, inden du vender næsen hjemad. 

BEMÆRK: Parkering på det grønne område overfor gårdbutikken.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.08.2024 10:00-13:00 Gårdbutikken Månsson Dorrit Andersen
2 Torsdag 22.08.2024 10:00-13:00 Gårdbutikken Månsson Dorrit Andersen

Dorrit Andersen