Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Bologna og Marche

Bologna og Marche

Tag med på opdagelses- og livsnyderrejse til Italiens både kendte og mindre kendte hjerte – Bologna og Marche.

Smag, duft og sans dig igennem Italiens kulinariske perler, når vi besøger både et lokalt agriturismo, en vingård, tager på trøffeljagt og smager frisklavet pasta – alt sammen i skønt selskab med vores rejseleder Torben Folkmann, der er tidligere uddannet kok. Hans erfarne rejsehjerte banker for Italiens alsidige og rustikke køkken og for alle de autentiske oplevelser, støvlelandet gemmer på.

Torben har på denne rejse håndplukket unikke oplevelser og seværdigheder på en rute, der tager os gennem Italiens røde hjerte, Bologna, uspolerede Marche og trøflernes Abruzzo. På rejsen er der kælet for detaljerne, og vi oplever steder, hvor ingen andre danske bureauer kommer. I Bologna oplever vi, hvorfor byen er kendt som ”den fede, den røde og den lærde”.

Vi smager os igennem Italiens madby nummer 1, der har fostret berømtheder som parmesan, parmaskinke, balsamico og bolognese. Vi oplever gadebilledet, der er smukt afstemt i terrakottarøde farver og prydet med tårne og porticioer. Og vi besøger Europas ældste universitet, der i snart et årtusind har været lærdommens arnested. I Marche oplever vi et Italien uopdaget af masseturisme. Vi går på opdagelse i de charmerende middelalderbyer Campofilone, Ascoli Piceno, Ripatransone og Urbino, hvor historien lever i gaderne, og hvor hertuger, kunstnere, mesterarkitekter og gourmander har sat deres præg nutidens oplevelser.

Velkommen til La Bella Italia – for alle sanser!

Se hele det spændende program, priser og rejseinfo her: Program

InformationsmødeInformations- og afrejsemøde afholdes torsdag 5. januar kl. 19. Alle tilmeldte på rejsen er forhåndstilmeldt mødet, som foregår ved FOF Djursland, Torvet 1, 8500 Grenaa. Denne aften vil rejseleder Torben Folkmann vise billeder og fortælle om rejsen. 

Denne skønne rejse udbydes af FOF Djursland. 
Yderligere information og tilmelding foregår direkte til skoleleder Lene Fribo, FOF Djursland på mobil 21 29 69 88.