Skip to content
Musikalsk foredrag med Kim Sjøgren og kunstrundvisning i Kongegaarden i FOF Korsør 2022

Musikalsk aften med Kim Sjøgren og rundvisning i Kongegaarden

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås: Han er en af Danmarks bedste violinister, men samtidig er han også en sjov fortolker og komiker. Han var kun tre år gammel, da han begyndte at spille violin, og allerede som 22-årig blev han koncertmester i Det Kongelige Kapel – den yngste i kapellets historie. 

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden, og han repertoire spænder over de store klassiske værker, populære hits, folkemusik, jazz og evergreens. Han har samarbejdet med kunstnere som NHØP, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Palle Mikkelborg – og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens Violinkoncert og Vivaldis: De fire årstider. Alsidigheden afspejles også i hans mange andre aktiviteter – han har fx komponeret TV -og filmmusik og optrådt som film- og revyskuespiller. 

Glæd dig til en aften i selskab med den virtuose violinist, når han leverer musikalsk stand-up på højt niveau! Kim Sjøgren fortæller om livet i orkestergraven, gåden om de gamle violiner og om samspillet med mange store musikprofiler.

Aftenen krydres med en god portion humor, små anekdoter og ikke mindst sang, musik og kærlighed til den danske sangskat.

I pausen serveres et glas vin og snacks. 

Inden foredraget er der kunstrundvisning kl. 18.00 for interesserede i Kunsthal Kongegaarden med kurator Henrik Broch-Lips.

Kim Sjøgren, violinist

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 01.11.2022 19:00-21:00 Kongegaarden FOF foredragsholdere

FOF foredragsholdere