Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Lær at sy i læder på kursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Sy din egen lædertaske

Sy din egen lædertaske

At arbejde med læder er fra start til slut en fornøjelse. Fornemmelsen, når du står med det rå læder i hænderne til det færdige produkt, er en super god oplevelse. Med et enkelt design får du læderprodukter, der er smukke – og som bliver bedre og smukkere, jo mere de bliver brugt.

På dette kursus får du helt enkle teknikker til at sy og arbejde med læder. Du vil kunne nå at sy en færdig taske eller været kommet så langt, at du nemt kan sy den færdig hjemme. Der er max. 6 deltagere på holdet, så underviser har god tid til at vejlede den enkelte.

Vi arbejder i læder på 1,6-2mm – det er ikke så kraftigt og derfor lettere at arbejde med. 

Læder købes af underviseren. Ca. pris for en mindre taske er fra 200 kr. 

Find inspiration til dit læderprojekt på Birgitte Kastrups Instagram @birgittekastrup, og se materialepriser på www.simpelthandvaerk.dk.

Kurset foregår i Birgittes værksted lige ned til Sorø Sø, så der er mulighed for en gåtur i pauserne. Der vil være kaffe/te og lidt sødt dagen igennem. Husk madpakke som spises i orangeriet.