Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Lær at male med akvarel i FOF

Maleri med akvarel

Maleri med akvarel

Akvarelmaleri er en meget levende og dejlig form for maleri, hvor lyset bevares i farverne, fordi farven er transparent, så lyset fra det hvide papir skinner igennem. Har du lyst til at male akvarel, og opleve nogle af akvarellens mange udtryksformer i inspirerende omgivelser sammen med andre? Så er dette kursus for dig. 

Vi arbejder i løbet af weekenden med forskellige teknikker som vådt i vådt, vådt på tørt, lasering samt skitsering af motiv med bl.a. naturen som inspirationskilde. Derudover eksperimenterer vi med akvarellens muligheder og afprøver forskellige materialer og maleredskaber for at skabe nye strukturer og udtryk.

Kurset afholdes i underviserens lokaler i Atelier-Galleriet i Mern. Max 8 deltagere.

Medbring: Akvarel-farver, -papir og -pensler, glas til vand samt tegneredskaber. Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål ang. materialer eller andet.

Kig evt. ind på: www.sannewerner.dk.