Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Tag et tegnekursus hos FOF

Tegning

Tegning

Har du lyst til at lære at tegne eller blive dygtigere til det? Så er dette hold for dig. Vi laver forskellige tegneøvelser, tegner efter opstillinger og øver at tegne det vi ser. Vi arbejder med lys og skygge samt forskellige tegneteknikker og måder at bruge blyant og andre tegneredskaber dynamisk og levende.

Som inspiration ser vi på kendte kunstneres tegninger og streger gennem tiden. I løbet af kurset vil der, med udgangspunkt i naturens utallige linjer, former og strukturer, samt med fotos eller udsnit heraf, også være mulighed for at kunne skabe nye sammenhænge og dermed mere abstrakte tegninger.

Medbring: Tegneblok, -blyanter og andre tegnesager, samt evt. avisudklip/fotos. Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål ang. materialer eller andet.

Kig evt. ind på: www.sannewerner.dk.