Skip to content
Lær at lave vietnamesiske banh mi hos FOF Syd- og Vestsjælland

Banh Mi, Roujiamo og Onigiri

Er du klar til at løfte dine madpakker til næste niveau? Lær at lave autentiske retter med inspiration fra Asiens pulserende gademadskultur, som egner sig perfekt til madpakken eller en hurtig og nem frokost derhjemme.

Vi skal lave:

  • Banh Mi: Lær hemmelighederne bag den sprøde og smagfulde vietnamesiske sandwich, fyldt med friske grøntsager og marineret kød. 
  • Roujiamo: Lær at lave den populære kinesiske ‘burger’ med mørt kød i en blød, luftig bolle.
  • Onigiri: Lær at mestre kunsten at forme de japanske risboller med velsmagende fyld.

Medbring

Drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Udgifter til råvarer

Der må påregnes ca. 95 kr. pr. person til råvarer, som betales til underviseren.

Information

  • Dato 08.11.2025-08.11.2025
  • Adresse Søndermarksskolen
    Byskov Allé 41
    4200 Slagelse
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen. Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.11.2025 12:45-15:45 Søndermarksskolen Meiya Thorlaksson
Underviser

Meiya Thorlaksson

Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter. 

Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.