Denne ramen workshop er et intenst og hyggeligt madkursus, hvor vi sammen tryller dampende varme skåle af smagfuld ramen frem på bare 3 timer!
Normalt kræver ramen flere dages arbejde med fond og marineret kød – men vi bruger smarte genveje og teknikker, der giver dig maksimal smag på minimal tid, så du har tid til at tilberede ramen i hverdagen. Du lærer at lave fond, nudler og toppings, som giver dine smagsløg en uforglemmelig rejse til det japanske gadekøkken!
Drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 29.10.2025 | 17:00-20:00 | Søndermarksskolen | Meiya Thorlaksson |
Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter.
Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.
Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.