Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Udendørs træning med FOF Syd- og Vestsjælland

Udendørs træning

Dyrk motion i den friske luft – effektiv træning og fordybelse i naturen med FOF Syd- og Vestsjælland

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du klare den ugentlige træning i naturen, og derved få frisk luft og øge din sundhed samtidig med, at du forbedrer din kondition og styrke. Udendørs træning er på mange måder helt unik, fordi det bløde underlag mindsker belastning af dine led, og et ujævnt terræn kan give en god og varieret træning af stabilitet i ben, muskler omkring bækken og rygsøjle samt balance. Søger du motion med fokus på ro, fordybelse og afspænding, har du også mulighed for at deltage på vandreture eller dyrke mindfulness, Qi Gong eller udendørs yoga.

På mange måder er yoga tæt forbundet med naturen, da navnene til mange af yoga-stillingerne er hentet derfra. Undersøgelser viser, at det er både afstressende og giver ro i krop og sjæl at komme mere ud i naturen. Yoga i naturen skærper dine sanser, styrker din jordforbindelse, giver godt humør og styrker dit helbred.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér