Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Vandrehold i FOF Slagelse

Vandrehold

Vandrehold

Hvis alt håb er ude, hvorfor så sidde inde?

Det er sundt og livsbekræftende at vandre. Mange drømmer om at gennemføre en af de klassiske vandreruter som Caminoen i Nordspanien eller Hærvejen i Danmark. Andre er mere ydmyge og vil bare gerne i gang med at gå regelmæssige ture, men mangler lige det sidste til at komme i gang. Og for de fleste er det at vandre sammen med andre lige det, der skal til for at få taget sig sammen og holde ved.

Over 10 gange tager vi på vandreture i og omkring Slagelse, hvor en snak om det, vi møder undervejs, kombineres med erfaringsudveksling om vandring og ruter – med plads til en god historie undervejs.

4 af gangene er Peter Vig guide og 6 af gangene går holdet selv på de ruter, som guiden har foreslået. Mødested er 1. gang Østre Skoles skolegård, og turene gennemføres uanset vind og vejr.