Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Gå til undervisning i blokfløjte hos FOF Syd- og Vestsjælland

Blokfløjte

Få undervisning i blokfløjte i Skælskør eller Slagelse

Drømmer du om at lære at spille et instrument? Så er blokfløjten et godt begynderinstrument. Gå til undervisning i blokfløjte hos FOF Syd- og Vestsjælland, uanset om du har spillet blokfløjte før eller ej. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt elevs niveau og behov, og der arbejdes med de grundlæggende teknikker, fingersætning, vejrtrækning samt nodelære, såfremt du ønsker dette. Begyndere starter ud med at lære mere simple melodier, mens øvede lærer at spille blokfløjte på et mere avanceret niveau.

Tilmelding til blokfløjteundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder blokfløjteundervisning i Slagelse og Skælskør. Inden du tilmelder dig, skal du aftale tidspunkt med underviseren – se underviserens kontaktoplysninger under holdet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.