Skip to content
Gå til engelskundervisning hos FOF

Engelsk

Lær engelsk fra bunden eller genopfrisk gloserne – engelskundervisning på aftenskole

Tag et sprogkursus i engelsk, og bliv klædt på til at begå dig i England, USA og andre engelsktalende lande. Engelsk er det tredje mest talte sprog i verden, og ved at tage et kursus i engelsk på aftenskole, kan du forbedre både dine mundtlige og skriftlige færdigheder.

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du få engelskundervisning på flere niveauer. Du kan tage et engelskkursus for begyndere, der kræver enten lidt eller ingen forudgående kendskab til sproget. Her vil der fokuseres på at lære at tale og forstå sproget, så du f.eks. kan begå dig på rejser til engelsktalende lande. For øvede vil kurserne i engelsk fokusere mere på at øge dit ordforråd samt aktivt at gøre brug af sproget igennem øvelser og samtaler.

Her har vi engelskundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder engelskundervisning i Slagelse og Korsør. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér