Skip to content

Om FOF Syd- og Vestsjælland

FOF Syd- og Vestsjælland er en del af Danmarks største udbyder af folkeoplysende voksenundervisning, Folkeligt Oplysnings Forbund, som består af 37 selvstændige aftenskoler over hele landet.

Hos FOF Syd- og Vestsjælland spænder kursusudbuddet bredt – fra højaktuelle foredrag og oplevelsesrige udflugter, over kurser i motion, sprog, IT og madlavning, til kreative kurser, udeliv, sang og musik. Med andre ord skaber vi rum for, at du kan lære af lyst og udvide din horisont i samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for at være en aktiv samfundsborger.

Vi tilbyder folkeoplysende undervisning i kommunerne Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved.

FOF Syd- og Vestsjælland udbyder ca. 850 kurser, foredrag og udflugter årligt. Her står mere end 175 passionerede og fagligt dygtige undervisere, foredragsholdere og guider klar til at dele ud af deres viden og evner, så du kan opnå de kompetencer, du drømmer om. 

Vores mål er at fremme livslang læring, bidrage med ny viden og lysten til at blive klogere, og ikke mindst at sætte rammen om gode oplevelser og meningsfulde fællesskaber med plads til alle.

Velkommen hos FOF Syd- og Vestsjælland!