Skip to content
Rejse til Gotland sommer 2023 med FOF Syd- og Vestsjælland

Sommertur til Gotland

Sommertur til Gotland

Når forsommeren er smukkest, kører vi til Sveriges solskinsø Gotland i Østersøen, hvor de store fund af mønter langvejs fra viser hvilken betydning øen har haft som handelssted gennem tiderne.

På Gotland står de middelalderlige kirker tæt, og bymuren rundt om Visby er en af Europas bedst bevarede. Naturen er smuk og særpræget, og raukerne langs strandene sætter gang i fantasien. Øen emmer af historie, og vi dykker ned i den danske såvel som den svenske del. Vi skal bl.a. se den smukke Kalmar Domkirke som vidner om Kalmars storhedstid, på byvandring gennem Visbys gamle gader, besøge øens sydlige del og opleve den lille ø Fårö, som var hjemsted for Ingmar Bergman.

Vi bor dejligt centralt midt i Visby med en enkelt overnatning på Sjöfartshotellet i Oskarshamn på hjemvejen. På vejen hjem fra Gotland skal vi besøge Udvandrermuseet i Växjö, som skildrer fattige skandinavers drøm om et bedre liv i Amerika. 

Klik her for at downloade det fulde dagsprogram for rejsen.

Turleder: Elisabeth Sandell, aut. guide

Pris pr. person i dobbeltværelse 5.995 kr. Tillæg for enkeltværelse 1.255 kr. Kontakt kontoret for booking af enkeltværelse.

Turens pris omfatter transport, hotelophold på hoteller i Visby og Oskarshamn inkl. de fleste måltider og entréer. Alle udflugter og rundvisninger er med erfaren rejseleder, der er med på hele turen. 

Ved tilmelding opgiv navn som det står i dit pas.

Afgang med bus:
06:15 Næstved, Rådmandshaven 
07:00 Slagelse, Busterminalen
07:20 Sorø, Sorø Hallen
07:40 Ringsted, Nørretorv F24
Hjemkomst ca. 17:50 i Ringsted, 18:10 i Sorø, 18:30 i Slagelse og 19:15 i Næstved.

Foto: © Emelie Asplund / Image Bank Sweden