Skip to content
Rejse til Gotland sommer 2022 med FOF Syd- og Vestsjælland

Sommertur til Gotland

Sommertur til Gotland

Når forsommeren er smukkest, kører vi til Sveriges solskinsø Gotland i Østersøen, hvor de store fund af mønter langvejs fra viser hvilken betydning øen har haft som handelssted gennem tiderne. På Gotland står de middelalderlige kirker tæt, og bymuren rundt om Visby er en af Europas bedst bevarede. Naturen er smuk og særpræget, og raukerne langs strandene sætter gang i fantasien. Øen emmer af historie, og vi dykker ned i den danske såvel som den svenske del. Vi besøger bl.a. øens sydlige del samt den lille ø Fårö, som var hjemsted for Ingmar Bergman.

Vi bor dejligt centralt midt i Visby, og efter dagens udflugter er der tid til at nyde byen på egen hånd.

På vej til Gotland skal vi besøge Udvandrermuseet i Växjö, som skildrer fattige skandinavers drøm om et bedre liv i Amerika. Inden ombordstigning på færgen spiser vi en dejlig middag i Badholmen, en lille ø ved havnen i Oskarshamn.

4 dage fra man. 23-05-2022 – tor. 26-05-2022.

Klik her for at downloade det fulde program for rejsen.

Pris pr. person i dobbeltværelse 4.895 kr. Tillæg for enkeltværelse 900 kr. Turens pris omfatter transport, hotelophold på centralt beliggende hotel i Visby inkl. de fleste måltider og entréer. Alle udflugter og rundvisninger er med erfaren rejseleder, der er med på hele turen. 

Ved tilmelding opgiv navn som det står i dit pas.

Afgang med bus:
06:20 Næstved, Rådmandshaven 
07:00 Slagelse, Busterminalen
07:20 Sorø, Sorø Hallen
07:40 Ringsted, Nørretorv F24
Hjemkomst ca. 17:50 i Ringsted, 18:10 i Sorø, 18:30 i Slagelse og 19:15 i Næstved.