Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Forberedende voksenundervisning (FVU) privat dansk

Forberedende voksenundervisning (FVU)

FVU i kommunerne Esbjerg, Varde, Fanø, Billund og Vejen

Vi tilbyder undervisning i dansk, matematik, engelsk og digital. FVU er undervisning til voksne, der gerne vil forbedre deres muligheder for uddannelse og job m.m.

Tilmelding til og spørgsmål omkring FVU

Nedenfor kan du se alle vores FVU-fag. Du har her mulighed for tilmelding til FVU-fag både som privat og erhverv.

Har du spørgsmål vedrørende FVU, er du velkommen til at kontakte forstander Henrik Vej Kastrupsen på direkte tlf.:7611 5201 eller via mail: hvk@fof-vest.dk.

FVU-fag

 • FVU-start

  FVU-start er danskundervisning for voksne med dansk som andetsprog. Efter dette forløb kan du fortsætte i de andre FVU-fag.

 • FVU-dansk

  FVU-dansk er danskundervisning for voksne, som gerne vil blive bedre til at læse og skrive på dansk. Faget giver kompetencer til optag på en erhvervsuddannelse og et videregående skoleforløb på VUC. Derudover kan du med en afsluttende eksamen på trin 2 kan du få opholdstilladelse, og en eksamen på trin 4 giver dig mulighed for at søge om dansk statsborgerskab.

  FVU-dansk består af 4 undervisningstrin: trin 1, trin 2, trin 3 og trin 4. 

 • FVU-matematik

  FVU-matematik er matematikundervisning for voksne, som gerne vil blive bedre til at forstå og arbejde med matematikken. Faget giver kompetencer til optag på en erhvervsuddannelse og et videregående skoleforløb på VUC. Bemærk at dette fag kun er et tilbud til virksomheder her hos FOF.

  FVU-matematik består af 2 undervisningstrin: trin 1 og trin 2.

 • FVU-engelsk

  FVU-engelsk er engelskundervisning for voksne, som gerne vil blive bedre til at tale, læse og skrive på engelsk. Bemærk at dette fag kun er et tilbud til virksomheder her hos FOF.

  FVU-engelsk består af 4 undervisningstrin: trin 1, trin 2, trin 3 og trin 4.

 • FVU-digital

  FVU-digital er undervisning i digitale værktøjer som tablet, computer og telefon for voksne, som gerne vil blive bedre til at begå sig i den digitale verden. Bemærk at dette fag kun er et tilbud til virksomheder her hos FOF.

  FVU-digital består af 3 undervisningstrin: trin 1, trin 2 og trin 3.