Skip to content
Kom med på eventyr i Canadas vildmark

Kom med på eventyr i Canadas vildmark

Lad dig rive med, når Rikke og Trine holder foredrag om deres oplevelser som jagtguider i Canada. De fortæller hudløst ærligt og humoristisk om mødet med bjørne, skovbrande, og om at guide mænd rundt i vildmarken. De inviterer dig tæt på deres historie; om at være født ind i jagtens verden, og garanterer for en eventyrlig aften med sang, sjove fortællinger og fantastiske billeder. Foredraget er for alle aldersgrupper og deltagelse forudsætter hverken viden, erfaren eller interesse for jagt. 

Foredraget holdes i samarbejde med Oksbøl og Omegns Jagtforening og museet FLUGT. Der serveres bålsuppe og en øl eller vand – alt sammen i nogle af de smukkeste omgivelser, som Oksbøl kan byde på. Museet FLUGT har vundet mere end 14 priser for deres enestående byggeri, og det kan du også glæde dig til at se (vi besøger dog ikke hele museet). 

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften, inden jagtsæsonen går i gang. 

Om Rikke og Trine og deres firma Hunt & Hike
Hunt & Hike blev dannet i 2022 af tvillingesøstrene Rikke og Trine for at dele eventyr fra vildmarken og historien om jagt. De har aner i det danske jagtvæsen, hvor viden om natur er den vigtigste grundsten. Siden de var børn, har både deres far og morfar taget dem med, når fasaner skulle fodres og bukke skydes. Både jagt og natur strømmer i deres årer, og lysten til at formidle er opbygget gennem generationer. 

I sommer 2023 underviste Rikke og Trine nysgerrige jægere i forlægning af råvildt. Her mødte de Christine, som blev et stort skridt for Hunt & Hike. Hun rådgiver ledelser og kapitalfonde i forbindelse med salg af virksomheder - hvor klima og biodiversitet er blevet obligatoriske emner. Hun oplever en kløft mellem professionelle beslutningstagere og naturen, som kan lukkes med viden og erfaringer.
Det gik hurtigt op for de tre damer, at de skulle samarbejde. Udover synergier omkring natur, deler de en stræben efter nye udfordringer og eventyr. Derfor handler Hunt & Hike 2.0 om at bringe mennesker tættere på naturen - med eventyr og viden i centrum. 

Formål: Vores formål er at bringe mennesker tættere på naturen.  
Vision: Vores vision er at gøre natur til en integreret del af private og professionelle beslutninger.
Mission: Vores mission er at fremme ansvarlig jagt, hensyn til miljø, samt naturens værdi og betydning for vores trivsel gennem læren og eventyr.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.08.2024 18:00-21:00 Flugt