Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17:00 til mandag d. 2. okt. kl. 05:00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser, fordi vi opdaterer alle aftenskolernes bagvedliggende systemer.

SIRIUS - Den umulige historie - Foredrag - FOF Vest

SIRIUS - Den umulige historie

SIRIUS - Den umulige historie

Kom med bag kulissen i et unikt foredrag af dokumentaristen bag ‘Sirius'.

Over en periode på tre år har eventyrfotograf og instruktør Lasse Rahbek kørt med Siriuspatruljen, for at dokumentere deres barske og fascinerende virkelighed. Hvordan er det at filme i -32 grader og få forfrysninger? At stå på ski ved siden af en hundeslæde og sove i fodenden af teltet? Altid at stå klar med kameraet, når alle er trætte og pressede?

DR1-dokumentaren ‘Sirius’ var umiddelbart efter udsendelsen allerede blevet set over 1 million gange, hvilket er uhørt for en serie af denne type.

I foredraget deler han ud af sin indsigt om at leve og filme under ekstreme forhold, og han viser behind-the-scenes klip fra en forunderlig verden - hvor betingelserne er benhårde og overlevelse altid er 1. prioritet. Under foredraget vises billeder og filmklip, og efterfølgende er der rig mulighed for spørgsmål.
Lasse Rahbek står også bag tv-successer som ‘Den Sidste Breddegrad’, ‘Nul Stjerner’ og 'Jagten på den Skjulte By’.