Skip to content
Efterfødselstræning - Mor i fokus - FOF Vest

Efterfødselstræning - Mor i fokus

Efterfødselstræning - Mor i fokus

Kroppen forandrer sig efter en graviditet og fødsel/kejsersnit. Bækkenbunden, mavemusklerne, balancen, din koordinationsevne og flere ting kan blive påvirket. Derfor er det en god ide at sætte lidt fokus på dig selv og din krop.

Hos mig er efterfødselstræningen en rolig og grundig træning af kroppen, hvor formålet er at give dig en helhedsorienteret genoptræning. Der vil være fokus bækkenbund, mave, ryg, balder og meget mere, samt afspænding af kroppen.

Træningen strækker sig over 10 gange, og programmet bygges stille og roligt op med en blid opstart, og herefter øger vi intensiteten. Der vil under hele forløbet være plads til individuelle hensyn og den rolige start, du har brug for. Børnene er hos os gennem træningen, og der er tages hensyn til barnet og dets behov.

Kom, når du er klar til at komme ud med dit barn, du vælger hvornår det passer bedst for dig at starte. Det er aldrig for sent at gå til efterfødselstræning.

I lokalet har vi puslemåtte, og sover dit barn er der mulighed for, at de kan sove i lokalet eller lige nedenfor vinduet, så babyalarmen kan række.

 

Jeg tilbyder også et "Babytummehold - Baby i Fokus" - Læs mere her.