Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Restorativ yoga med NADA - FOF Vest

Restorativ yoga med NADA

Restorativ yoga med NADA

Få bedre nattesøvn, mental ro og balance i krop og sind.

Hvis du lægger dig på sofaen efter en travl dag, tænder du måske for fjernsynet, kigger på mobilen eller lytter til musik eller radio. Kroppen slapper af, men du modtager stadig mange informationer og sanseindtryk. I en restorativ yogatime slukker vi for sanseindtrykkene, så både kroppen og sindet hviler og får en ægte pause. 

Den restorative yoga virker terapeutisk, da både krop og sind kommer i dyb hvile og afspænding. Et nervesystem i balance har positiv indflydelse på dit humør, immunforsvar, blodtryk, depression, tankemylder, stress, angst, ptsd, søvn og meget mere.

Udtalelser fra deltagere på holdene: 
“Jeg er begyndt at sove bedre…”
“Jeg har fundet ro til igen at begynde at strikke…”
“Det er som om, yogamåtten ‘kalder på mig’ og jeg kan mærke, at jeg bare trænger til at ligge i hvilen…”

Du placeres i yogastillinger, hvor du støttes af puder og tæpper, så din krop og dit sind kommer i dyb hvile og afslappethed. Vi bliver i stillingerne i ca. 10-20 min. At give tid er en vigtig forudsætning for at opnå den dybe virkning. For at give slip på tanker, lyde, indtryk og andre forstyrrelser, bruger vi åndedrætsøvelser som fokus og til at hjælpe os ind i den dybe hvile.

Holdet er tilrettelagt som et hensynstagende hold med max. 7 deltagere. Et tilbud til dig, der ikke kan følge et alment hold pga. fysiske eller psykiske hensyn.

Praktisk:
Kom i løstsiddende/behageligt tøj og medbring gerne en øjenpude eller evt. en lille klud/håndklæde til at lægge over øjnene. Alt andet udstyr findes i lokalet.