Skip to content
Restorativ yoga og yoga i hvile hos FOF Vest

Restorativ yoga - yoga i hvile

Restorativ yoga - yoga i hvile

Yoga i hvile - genopbyggende hvile for et stresset sind.

Få bedre nattesøvn, mental ro og balance i sindet.

Mange forveksler det med at hvile med at slappe af. Hvis du lægger dig på sofaen efter en travl dag, tænder du måske for fjernsynet, kigger på mobilen eller lytter til musik eller radio. Kroppen slapper af, men du modtager du stadig masser af informationer og sanseindtryk. Derfor slukker vi for sanseindtrykkene i en restorativ yogatime, så både kroppen og sindet hviler og får en ægte pause.

Den restorative yoga virker terapeutisk, da både krop og sind kommer i dyb hvile og afspænding og får derved mulighed for healing og afbalancering. Et nervesystem i balance har positiv indflydelse på dit humør, immunforsvar, blodtryk, depression, tankemylder, stress, angst, ptsd, søvn og meget mere.

Udtalelse fra deltagere på holdene:
“Jeg er begyndt at sove bedre…”
“Jeg har fundet ro til igen at begynde at strikke…”
“Det er som om, yogamåtten ‘kalder på mig' og jeg kan mærke, at jeg bare trænger til at ligge i hvilen…”

Du placeres i yogastillinger, hvor du støttes af puder og tæpper, så din krop og dit sind kan opnå dyb hvile og afspænding. Vi bliver i stillingerne i ca. 10-20 min. At give tid er en vigtig forudsætning for at opnå den dybe virkning. For at give slip på tanker, lyde, indtryk og andre forstyrrelser, bruger vi åndedrætsøvelser som fokus og til at hjælpe os ind i den dybe hvile.

Jeg har dyrket yoga siden 2016, hvor jeg også tog min første uddannelse i Hatha-yoga. Jeg har siden suppleret med uddannelse indenfor Ashtanga-Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga.
 
Holdet er tilrettelagt som et hensynstagende hold med max. 7 deltagere. Et tilbud til dig, der ikke kan følge et alment hold pga. fysiske eller psykiske hensyn.

Praktisk: Kom i løstsiddende/behageligt tøj og medbring gerne en øjenpude eller evt. en lille klud/håndklæde til at lægge over øjnene. Alt andet udstyr findes i lokalet.