Skip to content
Dyrk Yoga med FOF

Yoga med hensyn - Birthe Olsson

Yoga med hensyn - Birthe Olsson

Står du i den situation, at du gerne vil gå til yoga men tvivler på, at det kan lade sig gøre - måske på grund af en dårlig skulder, slidte knæ, smerter i ryggen eller af andre helbredsmæssige årsager?

Yoga med Hensyn er et hold, hvor der er tid og rum til at tilpasse øvelserne til de hensyn, som er nødvendige for din krop. Øvelserne foregår i et roligt tempo og der er god tid til instruktion og forklaring af øvelserne.

Vi arbejder med smidighed, balance og styrke. Vi arbejder med at finde ro og berolige sindet med åndedrætsøvelser og en afsluttende afspænding/meditation. 
På et hensyntagende hold er deltagerantallet begrænset til max. 7 personer. Der er derfor den nødvendige tid til at finde den udgave af øvelserne, som passer til de individuelle hensyn, der er vigtige i forhold til kroppen.

Der er en dejlig og uhøjtidelig stemning på holdet med plads til en sjov bemærkning indimellem.

Udtalelse fra deltagere på holdet: 
“Jeg får styrket min krop…”
“Du passer på os og giver nogle øvelser, der passer til os…”
“Jeg får velvære og ro i sindet efter yogatimen…”


Min undervisning fokuserer på at skabe ro i krop og sind. At du mærker velvære i kroppen og går fra yogatimen med ro i både kroppen og sindet. 
Jeg har dyrket yoga siden 2016, hvor jeg også tog min første uddannelse i Hatha-yoga. Jeg har siden suppleret med uddannelse indenfor Ashtanga-Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga. 

Praktisk:
Kom i tøj, du kan bevæge dig i og medbring evt. en øjenpude/lille klud til at lægge over øjnene i den afsluttende guidede meditation.