Skip to content
Yin yoga sommerhold - Birthe Olsson - FOF Vest

Yin yoga sommerhold - Birthe Olsson

Yin yoga sommerhold - Birthe Olsson

Yin Yoga - smidighed til kroppen og ro til sindet.

Kom og oplev yin yogaens beroligende og afstressende virkning på krop og sind. Yin yoga er for alle uanset alder, køn og nuværende træningsform. At lade kroppen blive i yogastillinger i længere tid stimulerer og blødgør bindevævet, så du opnår en fleksibel og smidig krop.

Vi lægger dagens begivenhed og oplevelser bag os og forbereder sindet til at ‘geare ned’ og gøre os klar til en rolig aften og nat. Samtidig forbedrer vi kroppens smidighed, mens vi ligger stille i yogastillingerne.

Vi bruger ganske få muskler i Yin Yoga og der er ingen høj puls eller sved på panden. Tværtimod får musklerne, kroppen og sindet et åndehul og en mulighed for at give slip på spændinger og stress. Du vil opleve større ro, smidighed og velvære. Vi afslutter hver gang med en guidet meditation.

Jeg har dyrket yoga siden 2016, hvor jeg også tog min første uddannelse i Hatha-yoga. Jeg har siden suppleret med uddannelse indenfor Ashtanga-Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga.

Praktisk:
Kom i løstsiddende/behageligt tøj og medbring gerne en øjenpude eller evt. en lille klud/håndklæde til at lægge over øjnene. Alt andet udstyr findes i lokalet.