Skip to content
Yoga hos FOF-Vest

Yoga

Yoga

Yoga gør noget godt for krop og sind.

I yogaen bevæger vi os med åndedrættet og oparbejder god holdning, smidighed og styrke.
På holdet dyrker vi en aktiv yoga, hvor vi tager udgangspunkt i de klassiske Hatha-stillinger men også arbejder i flow og med balancen, så vi kommer igennem hele kroppen.
I guides gennem dagens program, hvor øvelserne varierer, nogle er fysisk krævende andre udstrækkende eller afspændende. Programmet indledes med vejrtrækningsøvelse og afsluttes med Savasana - afspænding hvor krop og sind finder hvile.

Efter at have dyrket yoga i rigtig mange år, fik jeg lyst til at fordybe mig i yogaens øvelser og filosofi, og har derfor taget en 250+ timers uddannelse i Hatha-, Astanga- og Iyengaryoga. Desuden har jeg en uddannelse i Stoleyoga.
Jeg har undervist siden 2021. Jeg kan godt lide at lave en aktiv undervisning, hvor alle kan være med. Vi arbejder med de klassiske stillinger i Hatha-yogaen: Krigerøvelser, hund med hovedet ned, planke, båden, solhilsen, barnet, græshoppen m.v.

Man behøver ikke at være smidig for at starte til yoga. Yoga giver smidighed, fleksibilitet og kropsbevidsthed. Der er gode alternativer, hvis øvelserne er for krævende, og det er rigtig vigtigt at lytte til sin egen krops formåen.
Øvelserne kan måske afhjælpe stivhed og småskavanker i ryg og nakke og så er det tid til dig selv med ro og fordybelse, hvor du gør noget godt for krop og sind.

Undervisningen foregår i FOF’s yogalokale, Varde Sundhedscenter, Frisvadsvej 35, 6800 Varde
Indgang gennem hoveddøren på Frisvadvej 35, følg FOF-skiltene til lokalet.

I yogalokalet er der yogamåtter, tæpper, blokke, bolstre m.m. men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen yogamåtte mv.
Det er rart med afslappende og gerne elastisk tøj, der er godt at bevæge sig i. Medbring en drikkedunk og drik også gerne lidt vand inden yogaen.

Jeg glæder mig til at se dig til yoga i Varde.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål, mine kontaktoplysninger står her på holdsiden eller gennem kontorets e-mail: tilmelding@fof-vest.dk