Skip to content
Yoga - smidighed og styrke hos FOF Vest

Yoga - smidighed og styrke

Yoga - smidighed og styrke

Yoga for smidighed og styrke.

På dette hold laver vi øvelser, som styrker hele kroppen og øger din mobilitet. Undervisningen vil dels indeholde enkeltstillinger, som holdes i kortere tid, men også rolige flow-serier, som giver en skøn fornemmelse af lethed i kroppen. 

Yoga er en fantastisk metode til at hjælpe med at håndtere hverdagens stress og udfordringer.  De rolige bevægelser kombineret med et roligt åndedræt fremmer indre ro og balance.

Derudover vil vi fordybe os i yin yogaens beroligende stillinger, der består af passive stræk, som forbedrer din smidighed og bevægelighed. Vi er stille i yin-stillingerne i 2-3 min., hvor vi lægger dagens oplevelser bag os og forbereder sindet til en rolig aften og nat.

Du får grundig instruktion til de enkelte stillinger og kan derfor være med, selvom du måske ikke har gået til yoga før.

Øvelserne skaber balance i krop og sind, giver fysisk og mentalt velvære og du vil opleve større kropsbevidsthed. Foruden de fysiske øvelser, arbejder vi også med åndedrættet, opmærksomhed, balance og at skabe ro mentalt.

Vi afslutter hver gang med en guidet meditation.

Om underviseren:
Min undervisning fokuserer på at skabe ro i krop og sind. At du mærker velvære i kroppen og går fra yogatimen med ro i både kroppen og sindet. 
Jeg har dyrket yoga siden 2016, hvor jeg også tog min første uddannelse i Hatha-yoga. Jeg har siden suppleret med uddannelse indenfor Ashtanga-Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga. 

Praktisk:
Kom i løstsiddende/behageligt tøj og medbring gerne en øjenpude eller evt. en lille klud/håndklæde til at lægge over øjnene. Alt andet udstyr findes i lokalet.