Skip to content
Zumba dans hos FOF-Vest

Zumba

Vild med zumba?

Dans dig i form og godt humør på vores zumbahold her hos FOF-Vest. Deltag på et zumbahold, så garanterer vi sved på panden i takt med musikken gennem danse.

Undervisningen og kurserne i zumba dans bliver varetaget af vores dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område.

Vi tilbyder undervisning i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Danseundervisning for alle 

Det er både en sjov og udbytterig måde at træne konditionstræning på, og du kommer med i et fællesskab med andre danseglade mennesker, der støtter dig på vejen. Få gang i kroppen - alle kan være med, når musikken sættes på og hofterne skal bevæge sig i takt. 

Hvad gør dans ved kroppen? 

Dans er sund og god motion, da man ved at danse udøver cardio og træner intervaltræning. Udover at komme i form så kan du ikke andet end at komme i godt humør til den gode musik. 

Tilmelding til zumba i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i zumba. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål vedrørende holdene, er du velkommen til at kontakte underviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller til FOF-Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér